Woonark

Woonark in Rotterdam €265.000 k.k.

Op een rustige locatie, aan de Kreeksehaven 54 te Rotterdam (Oud-IJsselmonde), gelegen in op een eigen waterkavel, ligt de woonark *LINGEDREEF* te koop!

De woonark is gebouw op een stalen casco gebouwd in 1955 bij scheepswerf Lanser te Sliedrecht. De houtskelet opbouw dateert van latere datum, de afmetingen zijn ca. 19.00 x 4.60/3.80 m, het woonoppervlak is ca. 70 m2. De waterkavel van ca. 406 m2 wordt in eigendom geleverd, er mag binnen de vervangingsrichtlijnen van de gemeente Rotterdam eventueel een nieuwe ark worden afgemeerd van ca. 19.00 x 5.00 m met een hoogte boven de waterlijn van 5,50 m. De LINGEDREEF is eenvoudig afgewerkt, goed bewoonbaar en wordt centraal verwarmd op aardgas. Het vloerniveau van de entree met gang en slaapkamer is evenals de kleine slaapkamer aan de andere kopzijde ca. 80 cm verhoogd ten opzichte van de rest van de woning. Op het lagere niveau bevinden zich de badkamer met douche, wastafel en toilet, de keuken met L-keukenblok vv. 4-pits kooktoestel, wasemkap, oven en ingebouwde koelkast, de ruime living en de derde slaapkamer.

Voor de ligplaats is een vergunning van de Gemeente Rotterdam afgegeven voor onbepaalde tijd, deze vergunning is overdraagbaar. Daarnaast is er een watervergunning van Rijkswaterstaat aanwezig die eveneens overdraagbaar is. Op de ligplaats zijn zelfstandige nutsaansluitingen aanwezig voor 220/380V elektra, aardgas, water, riolering en telefoon/kabel. Het betreft getijdewater dus twee maal per etmaal hoog- en laag water, dat went snel en geeft een bijzondere dynamiek aan deze locatie. De oevertuin van ca. 15.00 x 5.00 m is eigendom van de gemeente, er is een houten schuurtje van ca. 3.00 x 3.00 m. De woonark is vanaf de wal bereikbaar via een degelijke stalen loopbrug,

De gemeentelijke lasten bedragen € 350,--/jaar, er wordt geen liggeld geheven.
Over de waarde van de waterkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Een goed bewoonbare woonark met drie slaapkamers op rustige locatie waar hele goede vervangingsmogelijkheden zijn.

Specificaties Op een rustige locatie, aan de Kreeksehaven 54 te Rotterdam (Oud-IJsselmonde), gelegen in op een eigen waterkavel, ligt de woonark *LINGEDREEF* te koop! :

Casco: Staal Afmeting: 19.00 x 4.60 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 71 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars