VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Haarlem

Op een van de mooiste plekken aan het Zuider Buiten  Spaarne, aan het Jaagpad 35 in Haarlem ligt de watervilla “De Ceder”  te koop, het wijdse uitzicht is fantastisch!

ABC-watervilla, gebouwd in 2003 met de afmetingen 15.50 x 5.30 m met twee volledige woonlagen en een netto woonoppervlak van 143 m2!  De gehele bovenverdieping wordt gebruikt als de woonkamer met half inpandig terras aan de waterzijde, open entreehal met garderobekast en trap naar beneden, gezellige woonkeuken met modern keukenblok vv. BORETTI fornuis met 2 ovens en afzuigkap, ingebouwde koelkast en vaatwasser.  De gehele bovenverdieping is vv. diagonaal gelegde, massief eiken vloer. De uitzichten zijn fenomenaal te noemen, zover het menselijk oog reikt ziet je het prachtige Spaarne met aan de overzijde weilanden en bomen en natuurlijk oerhollandse luchten. BENEDEN:  een lange gang, 3 kinderslaapkamers, een  ruime, geheel betegelde badkamer met vloerverwarming, ligbad, separate douche, dubbel wastafelmeubel en WC,  een technische ruimte wi. NEFIT CV-ketel (2012), groepenkast en opstelplaats voor de wasmachine, de master-bedroom van ruim 16 m2.

Ca 200 m2 zonnige oevertuin met fraai tuinhuis wi. vloerverwarming , alles keurig aangelegd en uitstekend onderhouden. De tuin is omheind en beschut. er zijn diverse zitjes, het is er heerlijk toeven! Langs de tuin loopt het Jaagpad , een doorgaand wandelpad, via dit pad ligt de parkeerplaats  op enkele honderden meters. Aan de waterzijde is, half inpandig , een heerlijk terras op het zuidwesten, dus de avondzon totdat hij ondergaat! Er is volop de mogelijkheid tot het afmeren van een plezierjacht, de vaarverbindingen zijn legio.

De jaarlijkse kosten voor liggeld en tuinhuur bedragen ca. € 1800,--. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Kortom: een unieke kans om een droomplek te verwerven!

Specificaties Op een van de mooiste plekken aan het Jaagpad 35 in Haarlem ligt de watervilla “De Ceder” te koop, het wijdse uitzicht is fantastisch! :

Casco: Beton Afmeting: 15.50 x 5.30 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 143 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 49WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars