VERKOCHT Woonboot

Woonboot in Broek In Waterland

Op slechts enkele honderden meters van de dorpskern van het pittoreske Broek in Waterland, aan Woudweren 17 WS ligt de  woonark *De Ark van Willem* aan een ruim eigen grondkavel!

Op een werkelijk schitterende, landelijke locatie, met zicht over wijdse weilanden en de Broekervaart, ligt deze fraaie waterwoning ingegraven in het eigen grondkavel van 740 m2. Recentelijk grondig gerenoveerd  en voorzien van een vrijwel geheel nieuw, bijzonder smaakvol interieur, komt deze woning thans door omstandigheden te koop; een uniek object op slecht een tiental autominuten van Amsterdam! De afmetingen van de woonark zijn 19.10 x 6.83 m, het woonoppervlak is ruim 125 m2.  De fraai aangelegde tuin ligt aan de Broekervaart, er is volop ruimte voor het afmeren van een pleziervaartuig.  Op het eigen grondkavel is verder een, in uitstekende staat verkerende, schuur van 12 m2 en  op de oprit ruimte voor twee auto's.  De ark is geheel vv. heteluchtverwarming en aangesloten op alle nutsvoorzieningen. De Woudweren is een doodlopende weg die eigendom is van de  “Woongemeenschap Woudweren“ , voor het onderhoud van de weg wordt jaarlijks € 150,-- betaald. Het fraaie, moderne interieur ademt een prettige rust, het uitzicht over de vaart, de mooie tuin en de landerijen is fantastisch!

INDELING:
Royale L-living van ruim 50 m2 met  fraaie houten vloer, open haard, openslaande deuren naar de tuin en een moderne, open keuken vv. keramisch blad, MIELE apparatuur (stoom/hetelucht oven, slow-cooker, koelkast/vriezer, vaatwasser). Entreehal met metalen/glasdeur naar woonkamer, vaste kastenwand, separaat gastentoilet. Ruime master bedroom met airconditioning en met fraaie badkamer en-suite. Bijkeuken waarin de heteluchtverwarmingsinstallatie en keldertoegang,  tweede slaapkamer met eigen badkamer, slaapkamer 3 thans als werkkamer in gebruik.

Een heerlijke, comfortabele waterwoning, in uitstekende staat  van onderhoud op een unieke locatie!

Oplevering op korte termijn mogelijk. Over de waarde van de grondkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Specificaties Op slechts enkele honderden meters van de dorpskern van het pittoreske Broek in Waterland, aan Woudweren 17 WS ligt de woonark *De Ark van Willem* aan een ruim eigen grondkavel! :

Casco: Beton Afmeting: 19.10 x 6.83 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 125 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 34WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars