VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Tolkamer

Tolkamer is de officiële ligplaats van deze jonge recreatieark. Veel mensen denken, onterecht, dat hier - of bij het nabijgelegen Lobith - de rivier de Rijn de grens tussen Nederland en Duitsland passeert. Het uitzicht is er niet minder om. Deze woonark uit 2001 ligt veilig in de jachthaven. Aan de achterkant van de ark mag een eigen schip worden afgemeerd, waarmee je rechtstreeks naar het recreatiegebied of de Rijn kunt varen.

Op deze rustige locatie krijg je al snel het vakantiegevoel. Bij mooi weer kun je natuurlijk lekker luieren in de middagzon, vanaf het beschutte terras op het zuiden. Watersport- en natuurliefhebbers worden van alle kanten uitgenodigd om actief te genieten van en in de omgeving. Per boot kun je het watersportgebied ‘de Bijland’ of de Rijn verkennen. Ook op de fiets of te voet valt er veel te genieten in de natuur- en vogelbroedgebieden in de buurt. In Millingen vertrekt de veerboot naar het zuidelijke gedeelte van de Rijn.

Deze dubbele woonark ligt als laatste in de rij. De woonverdieping beschikt over een podium voor het eet- en zitgedeelte. Vanuit alle kanten stroomt het daglicht naar binnen. De moderne, open keuken ligt gelijkvloers, met schuifpui naar het terras. Deze is van alle gemakken voorzien. Op deze verdieping ligt ook de badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger te vinden.

‘Sous l’eau’ liggen twee ruime slaapkamers en de technische ruimte, met boiler en groepenkast.

Vanuit het Nederlandse Arnhem of het Duitse Emmerich en Kleve is het slechts een half uurtje rijden. Je auto laat je veilig op het parkeerterrein van de jachthaven achter. De havenmeesters houden wel een oogje in het zeil.

Specificaties Recreatieark Tolkamer (Zwarteweg 2, 6916 KC Tolkamer) :

Casco: Staal Afmeting: 9.75 x 7.50 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 80 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 2



WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars