NIEUW Woonark

Woonark in Tolkamer €175.000 k.k.

Tolkamer is de officiële ligplaats van deze jonge recreatieark. Veel mensen denken, onterecht, dat hier - of bij het nabijgelegen Lobith - de rivier de Rijn de grens tussen Nederland en Duitsland passeert. Het uitzicht is er niet minder om. Deze woonark uit 2001 ligt veilig in de jachthaven. Aan de achterkant van de ark mag een eigen schip worden afgemeerd, waarmee je rechtstreeks naar het recreatiegebied of de Rijn kunt varen.

Op deze rustige locatie krijg je al snel het vakantiegevoel. Bij mooi weer kun je natuurlijk lekker luieren in de middagzon, vanaf het beschutte terras op het zuiden. Watersport- en natuurliefhebbers worden van alle kanten uitgenodigd om actief te genieten van en in de omgeving. Per boot kun je het watersportgebied ‘de Bijland’ of de Rijn verkennen. Ook op de fiets of te voet valt er veel te genieten in de natuur- en vogelbroedgebieden in de buurt. In Millingen vertrekt de veerboot naar het zuidelijke gedeelte van de Rijn.

Deze dubbele woonark ligt als laatste in de rij. De woonverdieping beschikt over een podium voor het eet- en zitgedeelte. Vanuit alle kanten stroomt het daglicht naar binnen. De moderne, open keuken ligt gelijkvloers, met schuifpui naar het terras. Deze is van alle gemakken voorzien. Op deze verdieping ligt ook de badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Hier zijn ook de aansluitingen voor de wasmachine en -droger te vinden.

‘Sous l’eau’ liggen twee ruime slaapkamers en de technische ruimte, met boiler en groepenkast.

Vanuit het Nederlandse Arnhem of het Duitse Emmerich en Kleve is het slechts een half uurtje rijden. Je auto laat je veilig op het parkeerterrein van de jachthaven achter. De havenmeesters houden wel een oogje in het zeil.

Specificaties Recreatieark Tolkamer (Zwarteweg 2, 6916 KC Tolkamer) :

Casco: Staal Afmeting: 9.75 x 7.50 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 80 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 1WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars