VERKOCHT Waterwoning

Waterwoning in Amsterdam

Reusachtige waterwoning met bijna 200 m2 oppervlakte,n  45 m2 bijgebouwen  en grote tuin op hele fijne ligplaats in eigen waterkavel in de Ringvaart bij Sloten!

Wie veel ruimte zoekt en in Amsterdam wil wonen vindt hier zijn/haar Walhalla! Deze ark, met de afmetingen 18.00 x 6.00 m en grotendeels voorzien van twee woonlagen, werd in 2004 gebouwd bij EMK.  De houtskelet opbouw is bekleed met red ceder delen, de ramen en kozijnen zijn van hardhout en uiteraard vv. isolerende beglazing. De woning is goed geïsoleerd en wordt centraal verwarmd (CV-ketel REMEHA 2019).  De  zonnige oevertuin is geheel omheind en meet ca. 25.00 x 10.00 m, er staat een fraai tuinhuis is met groot afdak en een garage, het is ideaal voor bijv. werken aan huis. Op de ligplaats zijn zelfstandige nutsaansluitingen aanwezig t.w. aardgas, water, elektra,  riool en telefoon/kabel.  Er zijn zeker 4 eigen P-plaatsen aanwezig. Naast de ark bevindt zich een elektrische botenlift geschikt voor boten tot ca. 8 m. Ideaal! na een boottocht vaar je je sloep boven de lift en met de afstandbediening wordt hij rustig het water uitgetild. Geen aangroei en minder onderhoudskosten aan je sloep!

INDELING: Living  ca. 28 m2 met openslaande deuren aan de water- en de tuinzijde, heel hoge ruimte met  trap naar woonkeuken 34 m2 met open haard, L-keukenblok met hardstenen blad, 5-pits gaskookplaat, wasemkap, vaatwasser, combi-oven, USA-koelkast, stolpdeuren aan de waterzijde. Separaat toilet met bidet. Slaapkamer  4.00 x 6.00  m met vaste kasten, ligbad  met whirlpool en aangrenzende  badkamer met 2 waskommen op onderkast en grote inloopdouche.  Hal met entrée en  trap naar beneden.

Beneden: Twee kinderslaapkamers, berging/technische ruimte, 2e badkamer met stoomdouche, WC en twee wastafels, 2e berging en werk/speelkamer van 9.00 x 3.00 m (mogelijkheid voor 4e en 5e slaapkamers).  Berging ca. 30 m2 in kruipruimte onder woonkamer.

Tuinhuis met eigen entrée aan de straatzijde, toilet en pantry, royaal afdak recentelijk vernieuwd, met ruim en beschut terras. Garage met roldeur.

Enfin; deze waterwoning biedt heel veel potentie, is ideaal voor de combinatie wonen en werken aan huis! Kan een groot gezin huisvesten en ligt an de rand van de stad in een fraai eigen waterkavel. Over de waarde van het waterkavel is 8% overdrachtsbelasting  verschuldigd. Oplevering op korte termijn mogelijk!

Specificaties Reusachtige waterwoning met bijna 200 m2 oppervlakte,n 45 m2 bijgebouw en grote tuin op hele fijne ligplaats in eigen waterkavel in de Ringvaart bij Sloten! :

Casco: Beton Afmeting: 18 x 6 m Aantal kamers: 6 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 196 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars