VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Amsterdam

Volg het lommerrijke kronkelpaadje vanaf de dijk en opeens sta je op een heel bijzondere plek, bijna hartje Amsterdam, maar het zou ook de tuin van een buiten aan de Vecht kunnen zijn. Een absolute toplocatie, echt heel bijzonder.  Het voorgelegen oeverbos gaat bijna naadloos over in de  groene oevertuin van circa 200m2 met ijsvogels, uilen en vosjes als natuurlijke aanvullingen op de bijzondere beleving. Twee grote terrassen boven het water, een overkapte versie  v.v. hangmatten om even helemaal senang weg te dromen en een semi open uitvoering als verlengstuk van de woonkeuken met gezellige rondzit om zomers sfeervol te dineren met uitzicht over het water.  De onder architectuur gebouwde watervilla is omvangrijk (25.60 x 6.95m) en vrij gelegen aan de zonzijde van het water met weids uitzicht. Het geheel is uitgevoerd met twee woonlagen, grote raampartijen aan de waterzijde,  diverse dakramen en voorzien van een uitstekend doordacht modern interieur met prachtige zichtlijnen en plafondhoogtes oplopend tot maar liefst 4 meter.

De indeling is als volgt:
Entree; hal; toilet;  goed geoutilleerde woonkeuken o.a.  v.v. een kookeiland met granieten blad, een drietal schuifpuien en een zonnig terras en suite;  royale lounge (ca. 35 m2) met grote raampartijen en een plafondhoogte van maar liefst 4 m. ;  corridor met aangrenzend drie ruime slaapvertrekken; badkamer met ligbad, douche en wastafel, separaat toilet;  via een unieke skywalk boven de lounge bereik je de verdieping met de master bedroom, grote inloopkast en suite;  2ebadkamer v.v. inloopdouche, ligbad, wastafel, toilet en daklicht; fantastische open werkplek met een 360 graden zichtlijn; tenslotte het souterrain met technische ruimte en grote kelderberging van circa 45 m2.

Bijzonderheden:
-    Openbare (vooralsnog) gratis parkeerplaats voor meerdere auto’s  aan de overzijde van het toegangspad.
-    In de directe nabijheid o.a.  het  vermaarde cafe “het Sluisje’,  hotel restaurant“ De goudfazant” , maar ook nieuwe aanwinsten als het “Skate cafe” , restaurant Coba en de Landmarkt met natuurlijke producten uit de directe omgeving.
-    Mogelijkheid om een recreatievaartuig af te meren.
-    Elektrische screens aan de waterzijde.
-    Ingebouwd Home Cinema systeem met Dolby surround sound.
-    Dak v.v. 15 zonnepanelen.

Specificaties Schitterende watervilla op toplocatie in Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: 25.60 x 6.95 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Wirtz Visser Woonoppervlakte: 225 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 43WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars