VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €49.500 k.k.

Sleepboot Hero

Volledig gerenoveerde sleepboot die in 1930 is gebouwd bij Scheepswerf Gebr. Barkmeijer te Stroobos. Ze is goed onderhouden en voorzien van een praktisch interieur en stuurhut. Ze is tevens uitgerust met allerlei verschillende soorten technische apparatuur. Het schip is erkend als Varend Erfgoed en heeft goede vaareigenschappen.

Haar afmetingen zijn ca. 15.06 x 3.72 x 1.69 m. Ze is uitgerust met een 120 Pk/88 kW Bohn & Kahler diesel met een Reintjes hydraulische koppeling. Verder is ze voorzien van een hetelucht verwarming op diesel, een generator, dynamo, omvormer/acculader, 1x zonnepaneel, drinkwatertank 1x ca. 500 liter in 1 stalen gecementeerde tanks, brandstoftank ca. 1300 liter & 1x ca. 200 liter in 2 stalen tanks, er is geen vuilwatertank aanwezig maar er is wel voldoende ruimte om er een in te bouwen.

De betimmering is in goede staat van onderhoud, er zijn verschillende materialen gebruikt. Ze is met glaswol geïsoleerd. In het vooronder bevinden zich het kombuis en een dinette (kan tevens omgebouwd worden tot 2 slaapplaatsen) alsmede een badkamer met douche en elektrisch toilet. In het achteronder bevinden zich een 2-persoons kooi en een afgesloten ruimte met elektrisch bedienbaar toilet en een wasbak. De stahoogte is in het vooronder (ca.) 1,83 m, in de badkamer / toilet voor (ca.) 1,82 m, in de stuurhut (ca.) 1,86 m en in het achteronder (ca.) 1,43 m.

Haar laatste onderwaterschip behandeling was in 2016. De rompvorm is geschikt om mee droog te vallen. Ze is verder zeer geschikt om de Europese en Franse kustwateren, kanalen en rivieren te bevaren. Ze is niet certificaat plichtig.

Snelheid is ca. 11 km/uur kruissnelheid bij 440 RPM, ca. 13 km/uur kruissnelheid bij 540 RPM en ca. 14 km/uur topsnelheid bij 600 RPM.

Het is een zeer charmante sleepboot waarvan de doorvaarthoogte 3,25 m is. Een unieke boot voor de echte liefhebber.

Specificaties Sleepboot Hero :

Casco: Staal Afmeting: 15.06 x 3.72 x 1.69 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars