VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Haarlem

Men beweert weleens dat een foto meer zegt dan duizend woorden. Absoluut waar als het om de nieuwgebouwde en dus hypermoderne watervilla Memorie gaat! De uitgebreide fotoreportage laat namelijk precies de enorme wow-factor zien die anders maar moeilijk onder woorden is te brengen.

Kijk naar de luxe afwerking van de living, die samen met de hal en het toilet de gehele bovenetage beslaat. De visgraat vloer met traptreden naar het water, de gasgestookte designhaard in de muur met de televisie in een nis erboven, het uitgekiende verlichtingsplan in het plafond en de supermooie woonkeuken! Het kookeiland is tevens huisbar en alle high-end apparatuur die je maar kunt wensen, is strak ingebouwd. Let ook op het wasempaneel en het televisiescherm.
Maar de aandacht gaat vooral uit naar de vele raampartijen rondom en het uitzicht over het Spaarne. Grandioos! De ramen naast de keuken vormen een harmonicawand die wijd opengaan naar het terras aan de zuidzijde. Er is een brede omloop om de ark en een fraaie aanlegplaats voor een pleziervaartuig.

Ook op de benedenetage is het een en al luxe wat de klok slaat. De badkamer heeft niet alleen dubbele wastafelmeubels en een ruime inloopdouche met massagejets, maar ook een weldadige jacuzzi! Zelfs hier ontbreekt het ingebouwde tv-scherm niet. Het toilet bevindt zich separaat in de hal, net als de ruimte voor de wasmachine en droger. Van de drie slaapkamers is er nu één ingericht als fitnessruimte. De grootste slaapkamer is L-vormig en heeft een riante kastenwand over de volledige breedte.

Op het terrein voor de ark kan achter een elektrisch hek worden geparkeerd. Hier is ook een vrijstaande houten berging met keukenblok en een toilet.

Haarlem is een geliefde stad om te wonen en de ligplaats van deze waterwoning aan het brede deel van het Spaarne is subliem. Het altijd bruisende centrum is vlakbij, net als de natuur, waaronder de duinen en het strand van Bloemendaal. Ook de uitvalswegen naar alle richtingen zijn snel en gemakkelijk bereikbaar. En met een boot kunnen de mooiste tochten worden gemaakt, zowel naar de historische binnenstad als naar de Mooie Nel en daar voorbij.

Een bezichtiging van deze fantastische waterwoning zegt uiteraard nóg meer dan de foto’s. Menig Wow-moment  gegarandeerd!

Bijzonderheden:

 • Casco van De Blauwe Wimpel (2019)
 • Vloerverwarming
 • Screens voor de ramen
 • Veel domotica

Specificaties Spaarndamseweg 11 te 2022 EG Haarlem :

Casco: Beton Afmeting: 18.50 x 7.70 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 213 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 50WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars