NIEUW Woonboot

Woonboot in Amsterdam €559.000 v.o.n.

Het varend woonschip *Op Hoop Van Zegen* is een stalen Luxe Motor van 23 meter, gebouwd bij weduwe Boot te Woubrugge in 1914. Een prachtig varend woonschip met een vaste ligplaats in het centrum van Amsterdam aan de Keizersgracht vlakbij de Amstel. Terwijl de Magere Brug, theater Carré, de Hermitage en de Nationale Opera om de hoek liggen, is dit deel van de gracht een oase van rust. Het schip is in uitstekende staat van onderhoud en heeft een Certificaat van Onderzoek dat geldig is tot mei 2022.

De huidige eigenaren hebben haar 21 jaar geleden gekocht om op te wonen en reizen mee gemaakt over de Europese binnenwateren. I.v.m met de aanschaf van een nieuwe boot bieden ze dit mooi gelijnde schip met ligplaats nu te koop aan. Met ca 75 m2 effectief woonoppervlak, een lichte, loft stijl living, een gezellige keuken, stuurhut met prachtig uitzicht, comfortabele badkamer, veel opbergruimte en één slaapkamer, is dit de perfecte woning voor een tweepersoons huishouden.

De afgelopen 21 jaar heeft het schip vrijwel elk jaar gevaren. Naast de Nederlandse binnenwateren zijn er ook mooie reizen door Europa mee gemaakt, met Kopenhagen als de meest Noordelijke en Charleville Meziere als de meest Zuidelijke bestemming.

De *Op Hoop Van Zegen* is naar professionele standaard onderhouden. Ze is gemiddeld elke drie jaar uit het water geweest bij scheepswerf Molenaar in Zaandam en periodiek gekeurd voor de verzekering. De meest recente keuring was in 2015 voor het Certificaat van Onderzoek. Het schip is aangesloten op zelfstandige nutsvoorzieningen, wordt centraal verwarmd dmv. een oliegestookte CV en heeft een houtkachel in de living.

Het is niet mogelijk om al de bijzonderheden van het schip in tekst te vangen, daarom bent u van harte uitgenodigd om het schip te bezoeken met de makelaar!

Specificaties Te koop: parel aan de gracht! :

Casco: Staal Afmeting: 23,00 x 4,10 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 75 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 38WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars