VERKOCHT Woonark

Woonark in Amsterdam

Te koop: Uitstekend onderhouden woonark met een woonoppervlak van 55 m2, met een modern en licht interieur, gelegen aan de Stadhouderskade 564 te Amsterdam.

De woonark *ONDINE* heeft een betonnen casco met een in uitstekende staat verkerende hout-skelet opbouw van 15.30 x 4.10 m. De ark ligt aan de Stadhouderskade met supermarkten, de Albert Cuypmarkt en het Centrum op loopafstand. De buitenwanden zijn bekleed met onderhoudsvrije, kunststof rabatdelen. De ramen en kozijnen van (hard)hout en alle vv. isolerende beglazing.  De ruime woonkamer heeft een grenenhouten dekvloer,  een schuifpui aan de walzijde, een fraaie houtkachel en een moderne open keuken met tegelvloer en vv. moderne apparatuur. De badkamer is recentelijk gerenoveerd en is geheel betegeld,  heeft een ruime inloopdouche en een fraai wastafelmeubel. De toilet is separaat. Gang met entreedeur. Ruime slaapkamer met veel vaste kasten en een deur naar het inpandige balkon.

Er bestaat de mogelijkheid om een bijbootje af te meren. Tussen de ark en de wal is een royaal beschut terras aanwezig waarop een houten schuurtje met aangebouwd afdak tbv. fietsenberging. De schutting is afsluitbaar. De status van het terras is dat het er al tientallen jaren is maar het is niet officieel vergund of in huur uitgegeven. De woonark is op alle nutsvoorzieningen aangesloten, er dient jaarlijks liggeld te worden betaald ad. € 1.000,--

Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd en de oplevering kan op heel korte termijn!

Specificaties Te koop: Uitstekend onderhouden woonark met een woonoppervlak van 55 m2, met een modern en licht interieur, gelegen aan de Stadhouderskade 564 te Amsterdam. :

Casco: Beton Afmeting: 15.30 x 4.10 m Aantal kamers: 2 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 55 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars