Woonschip

Zonder Ligplaats €249.000 k.k.

Te koop ZONDER LIGPLAATS, fraai klipperschip genaamd *ZUIDERZEE* met de afmetingen 25,36 x 4,58 m, bij uitstek geschikt voor het Sluishuis-project!

Deze robuuste tweemast klipper werd gebouwd in 1921 te Boom Belgie,  het  woonschip heeft een bijzondere , stoere uitstraling en verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De *ZUIDERZEE* ligt thans als stationair woonschip  aan de Cas Oorthuyskade op IJburg en is daar een markant boegbeeld. Het schip is uitstekend bewoonbaar en heeft een fraai, scheeps interieur. Het is in 2020 voor onderhoud naar de werf geweest, een keuringsrapport is aanwezig. De huidige eigenaren willen na twintig jaar iets anders, vandaar dat  de Zuiderzee thans te koop wordt aangeboden, een buitenkans   om eigenaar te worden van deze klassieke schoonheid. Het ruime dek is goed toegankelijk en biedt aan vele mensen voldoende ruimte!

INDELING:
Fraaie salonroef wi. entreedeur, fraaie, gelakte houten vloer en opbouw waarin grote ramen, rondzit  met tafel,  grote koekoek, waarin plaats voor 12 personen en een fantastisch uitzicht over het water. Doorgang met trapje naar de iets lager gelegen woonkamer met houtkachel en half open keuken. Moderne keuken met ceramisch kooktoestel, koelkast, vaatwasser en mooie hardhouten vloer. Gang langs kleine slaapkamer, badkamer  met wastafel,  ligbad/douche,  WC en opstelling wasmachine.  Master bedroom met vaste kasten, Doorgang naar slaapkamer 3 in de voorpiek.  Technische ruimte met o.a. een 24 Kw dieselkachel die het schip moedeloos verwarmd ook bij extreme vorst. Ca. 100 m2 woonruimte en veel buitenruimte aan dek!

In combinatie met een officiele ligplaats kan dit schip met hypotheek worden belast. De makelaar informeert u graag over de mogelijkheden.

Specificaties Te koop ZONDER LIGPLAATS, fraai klipperschip genaamd *ZUIDERZEE* met de afmetingen 25,36 x 4,58 m, bij uitstek geschikt voor het Sluishuis-project! :

Casco: Staal Afmeting: 25.36 x 4.58 m m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 1WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars