NIEUW Woonschip

Woonschip in Amsterdam €745.000 k.k.

Thans te koop aan de Etskade 354, een voormalig partyschip *LEONORA*  met een woonoppervlak van 119 m2 en heel veel buitenruimte!

Dit markante schip heeft enkele jaren als partyschip gevaren, is daarna omgebouwd  tot woonschip en ligt nu stationair afgemeerd op een prachtge locatie aan de Ertshaven, met wijds uitzicht over breed water. Het schip biedt ca. 119 m2 woonoppervlak en heeft daarnaast heel veel dekruimte deels overkapt,  waardoor je vele mogelijkheden hebt om buiten te vertoeven. Uiteraard kan er een pleziervaartuig  langszij worden afgemeerd, hiervoor moet wel  jaarlijks een havensticker worden gekocht.

Het schip heeft een grote woonkamer met in open verbinding een hoger gelegen woonkeuken. Voorts zijn er vier slaapkamers en twee badkamers en een op het bovendek gelegen stuurhut van 9 m2, die ook als slaapkamer is te gebruiken. Zie ook de plattegronden.

Het woonschip verkeert in goede staat van onderhoud,  het zit goed in de verf en het baldakijn is recent vernieuwd.  Het interieur is mooi licht door de vele grote ramen en het uitzicht over de Ertshaven is spectaculair. Het schip is verzekerd bij EOC-Verzekeringen, zij maakten ook het laatste onderwaterkeuringsrapport in 2017. Op de locatie worden vergunningen afgegeven voor onbepaalde tijd. Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd! Een heerlijk en uniek woonschip op een superlocatie! Bezichtigingen bij voorkeur op donderdagen.

De oplevering kan in overleg binnen afzienbare tijd geschieden.

Specificaties Thans te koop aan de Etskade 354, een voormalig partyschip *LEONORA* met een woonoppervlak van 119 m2 en heel veel buitenruimte! :

Casco: Staal Afmeting: 30.89 x 5.14 x 4.51 m Aantal kamers: 7 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 119 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 44WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars