VERKOCHT Woonark

Woonark in Amsterdam

Riante woonark met veel buitenruimte.

Aan de walzijde een fijne tuin grenzend aan het wandelpad. Aan de waterzijde een groot drijvend vlonderterras. Waar vind je zo veel buitenruimte midden in de stad?

Ook binnen zal je geen ruimte tekortkomen. De goed onderhouden woonark biedt meer dan 100m2 woonoppervlak verdeeld over twee woonlagen.  De grote woonkamer op de bovenverdieping heeft aan de waterzijde een schuifpui naar het balkon met een trap naar het lager gelegen zonneterras. De open keuken is licht, modern en voorzien van inbouwapparatuur. Ook de luxe badkamer is op deze etage. Je vindt er een bad/douchecombinatie, een wastafelmeubel, hangend toilet en designradiator. Via de vaste trap naast de entree bereik je de benedenetage met aan de hal drie ruime slaapkamers en de tweede toiletruimte met ook hier een wastafelmeubel. De aansluitingen voor de wasmachine en droger bevinden zich in de kelder, waar ook de vuilwaterpomp en de cv-installatie zijn ondergebracht.

In de tuin staan kunststof bergingen waaronder een schuur. Op het hardhouten terras aan de waterzijde zijn is meer dan genoeg ruimte om buiten te tafelen en te spelen. Zelfs een zwemtrap ontbreekt niet. Het water is het Oostelijk Marktkanaal met aan de overkant het terrein van de Centrale Markthal. Dit rijksmonument is thans niet meer in gebruik, maar gaat zich ontwikkelen tot een ontmoetingsplek voor liefhebbers van cultuur, innovatie en goed eten.

De Staatsliedenbuurt in stadsdeel West is een populaire woonwijk, op loopafstand van de gezellige Jordaan en bij het levendige Hugo de Grootplein met veel tram- en busverbindingen. Ook het bruisende Westerpark is vlakbij. In de directe omgeving vind je een groot en divers aanbod van scholen, winkels, restaurants, cafés en culturele hotspots. Naar het Centraal Station of Station Sloterdijk fiets je binnen 10 minuten en met de auto zit je snel op de Ring A10.

Bijzonderheden:

 • Aan wandelpad
 • Vrij uitzicht
 • Open vaarwater (doodlopend dus goede zwemmogelijkheden)

Specificaties Van Bossepad 20 te 1051 MA Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: 11.63 x 5.62 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 102 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 54WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars