VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €400.000 k.k.

Aan de talloze bijzondere objecten die AWN in de loop der jaren als makelaar in portefeuille heeft gehad voegen we nu een uniek varend schip toe.

Bateau Release is een uitzonderlijk mooi binnenvaartschip in eigendom van autofabrikant Renault en momenteel afgemeerd in Parijs. Tot voor kort werd de Release ingezet voor presentaties en vaartochten met genodigden, waarmee Renault S.A. graag uiting gaf aan zijn verbondenheid met rivier de Seine. Zoals van een dergelijk prestigeobject mag worden verwacht is de staat van onderhoud dan ook perfect!

De Release werd in 1964 gebouwd bij Chantier Plaquet in België en was in 2017 voor het laatst op de werf. Het schip meet 38,78 x 5,05 meter, voortgestuwd door een Scania DI13 071M motor. Vanzelfsprekend beschikt de Release over alle certificaten om de Europese binnenwateren en rivieren te bevaren.

De indeling is als volgt:
Vanuit het stuurhuis, voorzien van alle navigatie- en communicatievoorzieningen, leidt een vaste trap naar de roef van het schip, alwaar zich een woonkamer, een badkamer, een slaapkooi en een kombuis bevinden ten behoeve van de schipper.
Buiten is er een ruim overdekt terras van 60m2 met een brede vaste trap naar het benedendek. Hier belandt men eerst in de garderoberuimte, inclusief twee toiletten met daarachter een berging.
Vanuit de garderobe betreedt men de grote, luxueuze en schitterend vormgegeven loungeruimte waar het daglicht ruim baan krijgt door de vele patrijspoorten en de ronde daklichten. Deze zaal is voorzien van een groot televisiescherm, beamerprojectie en een prachtige geluidsinstallatie. Ook airconditioning en luchtverversing zijn aanwezig. Achterin bevindt zich een stalen wenteltrap die uitkomt bij de nooduitgang.
Voor de catering van gasten is er een goed geoutilleerde keuken aan boord alsmede een riante bar uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

De Release is een schip met vele mogelijkheden. Bij een nieuwe bestemming kan men onder meer denken aan verscheidene commerciële doeleinden, maar ook een betrekkelijk eenvoudige aanpassing tot uiterst luxe varend woonschip vraagt erg weinig fantasie!

Past dit veelzijdige schip bij uw plannen? Bespreek dan met ons de mogelijkheden voor een bezichtiging ter plekke in Parijs.

Specificaties Varend schip Release zonder ligplaats Parijs. :

Casco: Staal Afmeting: 38,78 x 5,05 m Aantal kamers: Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 133 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 1WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars