NIEUW VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €59.500 k.k.

Varend Woonschip 14.65

Voormalige binnenvaart waterboot die volledig is omgebouwd tot Varend Woonschip. Ze is gebouwd in 1927 bij Scheepswerf Watergeus te Dordrecht.

Haar afmetingen zijn ca. 14.65 x 4.11 x 1.20 m. Ze is voorzien van een 120 pk / 88 kW Kromhout diesel, hydraulische koppeling, hydraulische boegschroef, CV op diesel, brandstoftanks: 1x ca. 1100 liter & 1x ca. 300 liter, generator, 4 zonnepanelen, 1x ca. 1200 liter drinkwatertank, 1x ca. 300 liter vuilwatertank, de doorvaarthoogte is ca. 2,70 m, polystyreen isolatie.

Het schip heeft een doordacht interieur en is als volgt ingedeeld: in de voorpiek zijn 2 slaaphutten met elk een 2-persoons bed en een wasbak met warm en koud stromend water, midscheeps is een salon met dinette, een ruim kombuis en de badkamer. De stuurhut is goed toegankelijk. In de achterroef is de eigenaarshut die is voorzien van een 2-persoons bed, 1x 1-persoons bed en een wasbak met warm en koud stromend water. De stahoogte is voor (ca.) 1,98 m, in de gang / corridor (ca.) 2,00 m, in de salon (ca.) 2,00 m, in de stuurhut (ca.) 1,92 m en in de achterroef (ca.) 1,81 m.

Verder is het schip voorzien van een dubbele stuurstand en een ruim achterdek waar men prettig kan zitten. Ook voor de stuurhut kan men uitstekend buiten zitten.

Het is een schip dat zeer geschikt is voor de Europese binnenwateren, zoals de Franse kanalen en rivieren, maar ook in Duitsland, België en niet te vergeten Nederland komt ze goed tot haar recht.

Het schip is niet certificaat plichtig. De kruissnelheid is ca. 5 km/uur bij 700 RPM en de topsnelheid is ca. 12 km/uur bij 1200 RPM.

Specificaties Varend Woonschip 14.65 :

Casco: Staal Afmeting: 14.65 x 4.11 x 1.20 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 16WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars