VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €32.500 k.k.

Varend Woonschip 17.40

Voormalig binnenvaart vrachtschip uit 1906 dat vermoedelijk als tanker voor N.V. U. Twijnstra’s Oliefabriek uit Akkrum heeft gevaren. Nadat ze uit de beroepsvaart is gekomen is het tankhoofd verhoogd en is er een stuurhut geplaatst.

Haar afmetingen zijn ca. 17.40 x 3.45 x 1.10 m. In de afgelopen jaren is er een Ford Mermaid diesel geplaatst en tevens zijn er zonnepanelen, een omvormer en acculader aangeschaft. De centrale verwarming en een potkachel op diesel zijn voorbereid. Ze is verder o.a. voorzien van hydraulische koppeling, acculader, omvormer, ca. 200 liter drinkwatertank, boiler (230 Volt), ca. 1000 liter diesel in 2 stalen tanks. De doorvaarthoogte is ca. 3,00 m. Het schip is gedeeltelijk geïsoleerd.

Er is een 1x 2-persoons bed en tevens is er een 1x persoons bed voorbereid. De badkamer heeft een douchegedeelte, wasbak met mengkraan & handdouche en toilet. Het L-vormig kombuis is uitgerust met een 4-pits kooktoestel op gas in combinatie met de oven (gasoven & grill), magnetron, koelkast, vriezer, wasbak met mengkraan. De stahoogte is in de stuurhut (ca.) 1,82 m, in de salon (ca.) 1,75 m, in het kombuis / keuken (ca.) 1,77 m, in de badkamer / toilet (ca.) 1,78 m, in de hut (ca.) 1,10 m en in de voorste hut (ca.) 1,23 m.

De huidige eigenaren hebben met het schip vanaf Friesland tot aan de Middellandse Zee en weer terug naar België gevaren. Dit tot volle tevredenheid.

Met haar silhouet is het een bijzondere verschijning die door omstandigheden wel wat achterstallig onderhoud heeft. In onze ogen een schip voor iemand met 2 rechter handen die het schip weer in oude glorie herstelt.

Specificaties Varend Woonschip 17.40 :

Casco: Staal Afmeting: 17.40 x 3.45 x 1.10 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 26WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars