VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €114.500 k.k.

Passagiersschip 24.65, 92 pass

Passagiersschip met 2 dekken binnen waarbij het bovenste dek een ruime salon heeft die is voorzien van tafels en stoelen alsmede een bar die volledig is uitgerust met onder andere 2x biertap. Tevens bevindt zich op het gelijke niveau een toilet en achter de gang is de professionele keuken gesitueerd met een separate spoelkeuken. Verder naar achteren is de oude achterroef die op het moment in gebruik is als berging maar eventueel opnieuw is in te richten als woning. Vanuit de gang is er een trap naar benedendeks waar zich de hoofd toilettengroep bevindt. Verder naar voren is een lounge/dansvloer met bar die is voorzien van 2x biertap. Het zonnedek is voorzien van tafels en stoelen. De stuurhut bevindt zich voorop het bovendek en is verder voorzien van alle noodzakelijke apparatuur.

Ze is gebouwd in 1925 bij scheepswerf Bodewes, NL-Foxhol. Haar afmetingen zijn: ca. 24.65 x 5.04 x 1.20 m. Ze is voorzien van een 117 Pk/ 87 kW DAF dieselmotor, Froling centrale verwarming op diesel, ZF elektrisch / hydraulisch koppeling , acculader, Hatz diesel 35 kVA generator, gesloten koelingssysteem, 2x brandstoftank, drinkwatertank.

Verder beschikt het schip over een zeer professioneel uitgebreid kombuis, een 8-pits kooktoestel op gas, 2x gasoven, magnetron, 6x koelkast, 2x vriezer, afwasmachine, 2x roestvast stalen frituurpan, 4x biertap, 9 toiletten.

De stahoogte in de salon (ca.) 2,02 m, gang / corridor (ca.) 1,97 m, kombuis / keuken (ca.) 1,97 m, achterroef (ca.) 1,91 m, onderdeks (ca.) 2,00 m, stuurhut (ca.) 2,02 m.

Het schip is voorzien van een CVO/CBB, zone 3 en 4, voor 92 passagiers. Geldig tot: 04-10-2017.

De verkoper is eventueel bereid om de nieuwe eigenaar te assisteren bij het overnemen van de huidige exploitatie. Een echte aanrader.

Specificaties Passagiersschip 24.65, 92 pass :

Casco: Staal Afmeting: 24.65 x 5.04 x 1.20 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: n.v.t. m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 39WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars