VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €199.500 k.k.

Rietaak 18.50, Varend Woonschip

Voormalig binnenvaart vrachtschip dat van origine in en om de omgeving van de Biesbosch is ingezet. Ze is in 1905 gebouwd en in 1995/1997 verbouwd door Scheepswerf De Bock en Meijer, NL-Leimuiden. Het ontwerp voor de verbouw is een ontwerp van Peter van Klink, NL-Aalsmeer. Het elektra is onderhanden genomen door Jachttechniek Buis-NL-Giessen.

Haar afmetingen zijn ca. 17.00 x 4.52 x 0.85 m. Ze is voorzien van een80 P{k/59 kW Ford diesel motor, natte uitlaat, Aquadrive homokineet met stuwdruklager in schroefas, hydraulische koppeling, Kabola centrale verwarming, elektrische boegschroef, Mastervolt accu monitor,  Mastervolt Mass acculader 2/100,  battery isolator,  Scheidingstransformator, generator, 3x 1000 liter drinkwater.

Het interieur is professioneel met teak ingetimmerd. De vloer is van teakhout met essen veer. De isolatie bestaat uit glaswol & hardschuim isolatieplaten. Er zijn 3 hutten waarvan de eigenaarshut is voorzien van een frans 2-persoons bed. De andere twee hutten hebben ieder 2x 1-persoonsbed. In de badkamer bevinden zich een douchecabine en toilet. De stahoogte is in de eigenaarshut (ca.) 2,13 m, gastenhut (ca.) 2,13 m, gastenhut (ca.) 2,30, gang / corridor (ca.) 2,22 m, badkamer / toilet (ca.) 2,27 m, stuurhut (ca.) 1,99 m, kombuis / keuken (ca.) 2,01 m.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het schip in de huidige staat te krijgen en te behouden. Zeer aan te raden schip voor iemand die niet wil klussen maar direct probleemloos aan boord wil gaan wonen of wil gaan varen.

Specificaties Rietaak 18.50, Varend Woonschip :

Casco: Staal Afmeting: 18.50/17.60 x 4.52 x 0.85 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: n.v.t. m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 2WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars