VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €199.500 k.k.

Rietaak 18.50, Varend Woonschip

Voormalig binnenvaart vrachtschip dat van origine in en om de omgeving van de Biesbosch is ingezet. Ze is in 1905 gebouwd en in 1995/1997 verbouwd door Scheepswerf De Bock en Meijer, NL-Leimuiden. Het ontwerp voor de verbouw is een ontwerp van Peter van Klink, NL-Aalsmeer. Het elektra is onderhanden genomen door Jachttechniek Buis-NL-Giessen.

Haar afmetingen zijn ca. 17.00 x 4.52 x 0.85 m. Ze is voorzien van een80 P{k/59 kW Ford diesel motor, natte uitlaat, Aquadrive homokineet met stuwdruklager in schroefas, hydraulische koppeling, Kabola centrale verwarming, elektrische boegschroef, Mastervolt accu monitor,  Mastervolt Mass acculader 2/100,  battery isolator,  Scheidingstransformator, generator, 3x 1000 liter drinkwater.

Het interieur is professioneel met teak ingetimmerd. De vloer is van teakhout met essen veer. De isolatie bestaat uit glaswol & hardschuim isolatieplaten. Er zijn 3 hutten waarvan de eigenaarshut is voorzien van een frans 2-persoons bed. De andere twee hutten hebben ieder 2x 1-persoonsbed. In de badkamer bevinden zich een douchecabine en toilet. De stahoogte is in de eigenaarshut (ca.) 2,13 m, gastenhut (ca.) 2,13 m, gastenhut (ca.) 2,30, gang / corridor (ca.) 2,22 m, badkamer / toilet (ca.) 2,27 m, stuurhut (ca.) 1,99 m, kombuis / keuken (ca.) 2,01 m.

Kosten noch moeite zijn gespaard om het schip in de huidige staat te krijgen en te behouden. Zeer aan te raden schip voor iemand die niet wil klussen maar direct probleemloos aan boord wil gaan wonen of wil gaan varen.

Specificaties Rietaak 18.50, Varend Woonschip :

Casco: Staal Afmeting: 18.50/17.60 x 4.52 x 0.85 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: n.v.t. m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 1WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars