VERKOCHT Woonark

Woonark in Hoogmade

Watersportwalhalla te koop!

Gek op varen? Hier kun je letterlijk alle kanten op. De Wijde Aa, het Braassemermeer, de Westeinderplassen, de Kagerplassen, de Oude Rijn of de mooie singels en grachten in Leiden. Je zou er haast keuzestress van krijgen als het niet zo relaxed wonen was op De Kromme Does in Hoogmade!

De woonboot die we hier aanbieden stamt uit 1967 en kan best wel wat liefdevolle aandacht gebruiken, maar wat een geweldige ligplaats! Alleen al het uitzicht is onbetaalbaar, vooral op het dakterras. Gaan jouw handen ook jeuken bij het zien van de foto’s? Dan is dit de indeling om al je woonideeën op los te laten: entree/ruime hal; woonkamer met tuindeur naar het terras aan het water en trap naar het dakterras; halfopen keuken met inbouwapparatuur, ouderslaapkamer; tweede slaapkamer met vaste inloopkast; badkamer met douchecabine, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Er is een terras/omloop aan de waterzijde, maar ook een terras tussen de woonark en de dijk. Langs het jaagpad ligt tenslotte nog de bijbehorende tuin met tuinhuis annex berging op grond die van de boer gehuurd wordt.

Hoogmade is een kleinschalig en gezellig dorp gelegen aan de rand van de gemeente Kaag & Braassem. Een fijn gebied om al wandelend of fietsend te genieten van de prachtige natuur. Het dorp biedt een kindvriendelijke woonomgeving met voorzieningen op gebied van onderwijs en kinderopvang. In het dorpscentrum kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen. Een uitgebreider winkelaanbod vind je in het naburige Leiderdorp. Door de centrale ligging in het Groene Hart van de Randstad zijn onder meer Amsterdam, Den Haag en Schiphol zeer snel en gemakkelijk bereikbaar.

Bijzonderheden:

Veelzijdig watersportgebied
Dakterras met prachtig uitzicht
Met huurtuin en tuinhuis/berging

Specificaties Vlietkade 9W te 2355 CR Hoogmade :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 54 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars