VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Nijmegen

Ben je avontuurlijk ingesteld en beschik je over twee rechterhanden? Dan is deze woonark op unieke locatie jouw kans om heel bijzonder maar wel betaalbaar te wonen in Nijmegens hipste stadswijk!

De Waalhaven was tot in de jaren ’90 een industriehaven. Nu is het een aanlegplaats voor de beroepsvaart en er liggen enkele woonboten. De bedrijfsterreinen rondom de haven hebben plaatsgemaakt voor een nieuwe stadswijk vlak naast het historische centrum. Hier wonen vooral jonge gezinnen en je vindt er trendy horeca en diverse andere startups van enthousiaste ondernemers. Saai is het dus nooit in de Waalhaven, ook al omdat je woning meebeweegt met de deining en de waterstand van de rivier.

De woonark draagt de naam Slamat, wat ‘geluk’ betekent. Je hebt dan ook de mogelijkheid om er door middel van modernisering een superfijne waterwoning van te maken. Daarvoor staat, de berging meegerekend, ruim 85m2 bruto vloeroppervlak tot je beschikking. De indeling herbergt thans één ruime slaapkamer, living met open keuken, hal, toilet, badkamer met ligbad, bijkeuken, berging en veel vaste kastruimte. De ark heeft geen gasaansluiting. Verwarming geschiedt door de warmtepompfunctie van twee airco-units, die ’s zomers natuurlijk ook kunnen koelen. Het grote dakoppervlak is perfect voor toekomstige plaatsing van veel zonnepanelen, wat ‘nul op de meter’ zeer haalbaar maakt.

Al met al is dit een woonark met veel mogelijkheden, waarbij op termijn ook gedacht kan worden aan vervanging door een nieuwgebouwde waterwoning. De positieve stedelijke ontwikkelingen rondom deze geweldige ligplaats maken jouw investering altijd de moeite waard.

Bijzonderheden:

• Te moderniseren
• Unieke locatie!
• Gasloos wonen

Specificaties Waalhaven 1G te 6541 AG Nijmegen :

Casco: Staal Afmeting: 18.00 x4.00 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 64 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 3WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars