VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Rotterdam

Tussen de Kralingseplas en de Bergse Plassen ligt de dubbellaags watervilla met 2 zelfstandige appartementen.  De binnenplaatsen zijn omgeven door open en overdekte loungeruimtes, guesthouses en bergingen. Daarnaast is er een groot hardhouten terras over de volle lengte van de ark. Het ruimste appartement (rechts) beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers. Het appartement links heeft 3 slaapkamers en 1 badkamer. De mogelijkheden op deze rustige locatie in Rotterdam Noord zijn legio. Gescheiden woonruimte voor meerdere zelfstandige huishoudens of verschillende generaties uit éen familie. Of zelfs te combineren tot één groot familiehuis.

Appartement rechts

Dit appartement heeft een open flow, zonder storende deuren. De woonkamer is modern en strak, met ruim uitzicht over het water dankzij twee dubbele schuifdeuren op de hoeken. Aan de landzijde heb je via de hoge schuifpui direct toegang tot de binnentuin. De gashaard is mooi verwerkt in de schuine wand.

De ruime, lichte eetkeuken is strak vormgegeven, met veel rvs-elementen en uitgebreide inbouwapparatuur, zoals dubbele ovens. Het kookeiland, met 5 gaspitten, is slim gecombineerd met een ontbijtbar (of borrelplek voor liefhebbers). Ook met hoge culinaire aspiraties kun je hier terecht. Op deze woonverdieping is ook een ruime badkamer ingericht, met regendouche, toilet en vaste wastafel.

Vanuit de hal leidt een stijlvolle open trap naar de bovenste verdieping, met 2 zeer ruim bemeten slaapkamers, inloopkasten en badkamer met multifunctionele douche, toilet en fontein, gescheiden door een zeer brede overloop.

Appartement links

Het tweede appartement is iets bescheidener van omvang, met een open woonkeuken, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Dit appartement beschikt over 3 slaapkamers.

Alles bij elkaar meet de watervilla uit 262 m2. Zet uw verbeeldingskracht aan het werk en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Specificaties Watervilla Gordelpad 25 te Rotterdam :

Casco: Beton Afmeting: 26 x 2,75 x 5,85 m Aantal kamers: 7 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 262 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars