NIEUW Woonschip

Woonschip in Amsterdam €925.000 k.k.

Strak en modern ontmoet scheepsromantiek! Dat klinkt tegenstrijdig, maar het interieur van woonschip Soeske bewijst hoe fraai die uitersten kunnen samengaan. Het Westerdok, waar dit geweldige schip ligt afgemeerd, laat ook al zo’n mooie mix zien van moderne architectuur en een nautische sfeer. Een zeer populaire locatie om te wonen, dicht bij het bruisende centrum van de stad en toch heel rustig.

Aan een extra brede steiger tussen andere historische schepen ligt de Soeske uit 1917 er florissant bij. Ook al omdat het dagelijkse aantal zonuren hier door de gunstige ligging enorm is. In 2013 is het schip totaal gerenoveerd, waarbij onder meer de opbouw, de stuurhut, de bodem en de binten zijn vernieuwd. In feite kunnen we dus spreken van een nieuw schip dat bovendien optimaal is geïsoleerd! Onder de milieuvriendelijke sedum dakbedekking gaat niet alleen een verrassend ruime woning schuil, maar ook een zelfstandig gastenverblijf met eigen entree.Onder de milieuvriendelijke sedum dakbedekking gaat niet alleen een verrassend ruime woning schuil, maar ook een zelfstandig gastenverblijf met eigen entree. De ingang van de hoofdwoning is in de zeer ruime stuurhut, die thans benut wordt als een royale eetkamer. Hier zijn ook openslaande deuren naar het zonneterras op het achterdek. Via de vaste trap bereik je de lager gelegen, riante living met een luxe open keuken voorzien van inbouwapparatuur. Het zitgedeelte heeft een gezellige houtkachel, vier grote daklichten en een vaste kastenwand. Een paar traptreden lager ligt de hal in het achteronder met aan het eind de slaapkamer met grote koekoek en inloopkast en aangrenzend de badkamer met wastafel, ligbad en dubbele inloopdouche. Het toilet is separaat geplaatst en verder is er nog een berging met opstelling van de cv-ketel.

De studio met eigen ingang bevindt zich in het vooronder. Hier kunnen gasten beschikken over een zit-/slaapkamer, een kitchenette oftewel pantry met ingebouwde magnetronoven en een badkamer met toilet, wastafel en inloopdouche. Een geweldige logeerruimte voor familie en vrienden, maar ook heel geschikt voor iets oudere kinderen. Voor de ingang op de voorplecht bevindt zich eveneens een zonneterras.

Het Westerdokseiland is een tamelijk verkeersluwe wijk op loopafstand van het Centraal Station. Een heel fijne plek om te wonen met leuke horecavoorzieningen en een jachthaven. De vele activiteiten voor en door buurtbewoners maken het tot een echt stadsdorp!

Bijzonderheden:

 • Extra veel buitenruimte dankzij de riante steiger
 • Sedum dakbedekking
 • Zonnepanelen
 • Geweldige locatie!

Specificaties Westerdok 45 te 1013 AZ Amsterdam :

Casco: Staal Afmeting: 26,56 x 5,02 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 122 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars