NIEUW Woonark

Woonark in Zaandam €350.000 k.k.

Aan de rand van de populaire woonwijk Westerwatering ligt een twintigtal woonarken rond een klein eiland waarop geen autoverkeer mogelijk is. De bewoners van deze unieke plek genieten van rust, ruimte en vrijheid. De naam Liberté is dan ook goed gekozen voor de woonark die wij hier te koop aanbieden. Veel rust en ruimte is mede te danken aan de grote besloten tuin van circa 325 m2 die bij de waterwoning hoort en voor een schappelijk bedrag van de gemeente gehuurd wordt.

Wanneer je vanaf de gezamenlijke parkeerplaats over de houten brug het eiland opgaat, loop je rechtdoor via de poortdeur de tuin binnen. De entree van de woonark is onder een overkapping en komt uit in een royale hal. Rechts is de woonkamer met een gezellige houtkachel in een schouw. Grote ramen aan weerszijde en een rond raam aan de kopse kant zorgen voor veel lichtinval en een groen uitzicht op zowel de eigen tuin als op de moestuinen aan de overkant van het water.
Grenzend aan de woonkamer ligt de gesloten keuken met werkbladen in een handige hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. De ouderslaapkamer bevindt zich links in de woonark en heeft een vaste kastenwand. De tweede, kleinere slaapkamer is in het midden van de ark. Tussen de slaapkamers in ligt de badkamer met inloopdouche en een wastafelmeubel. Voor het toilet met fontein is er een aparte ruimte.
Op mooie dagen is het heerlijk tafelen en vertoeven onder de riante terrasoverkapping in de tuin, waarin ook een vrijstaande schuur en een ruime fietsenberging staan.

Westerwatering is een prettige woonwijk met een gemoedelijke sfeer en veel groen en water. Er liggen meerdere basisscholen op loopafstand. Met de fiets ben je in enkele minuten bij de winkels en het NS-station in Koog aan de Zaan. Ook het centrum en het NS-station van Zaandam zijn dichtbij. Met de trein kun je binnen 12 minuten op Amsterdam CS staan en de rijkswegen A7 en A8 zijn eveneens snel bereikbaar

Zoek je een fijne woonlocatie met veel privacy maar wel centraal gelegen, dan kunnen we een bezichtiging van dit object van harte aanbevelen.

Bijzonderheden:

Verkeersvrij eiland
Vrij uitzicht
Grote tuin
Centraal in de Zaanstreek

Specificaties Westzijderveld 75-Rood te 1507 AA Zaandam :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 74 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars