VERKOCHT Woonark

Zonder Ligplaats

Deze goed verzorgde woonark, met een woonoppervlak van 150 m2, zoekt een nieuwe ligplaats. Heeft u een ligplaatsvergunning voor een dubbellaags ark van 16 x 5 x 5 meter (lxbxh)? Dan zou dit weleens het antwoord op uw wensen kunnen zijn.

De moderne ark heeft veel karakteristieke kenmerken, waardoor een eigen uitstraling is gecreëerd. Het betreft een betonnen casco, met houtskelet opbouw. De walzijde is behoorlijke ingetogen, wat garant staat voor veel privacy.

De entree, met ruime hal, ligt ongeveer in het midden van de ark. De verrassing is dan ook groot bij het betreden van de woonkamer aan je linkerhand, met afgeronde hoek van glas, waar het daglicht ruimhartig binnenstroomt. Voor kille dagen is er een grote gashaard.

De houten vloer loopt door over de volle lengte van de bovenverdieping, waar een rustieke open keuken aan de andere kant van de ark is geplaatst, met kookeiland en open eetgedeelte. Hier is voldoende ruimte om gasten te ontvangen en te entertainen. Uiteraard is de keuken van veel inbouwapparatuur (o.a. rvs-afzuigkap en koelkast) voorzien. Aan de walzijde zijn ter hoogte van de keuken twee extra brede glazen schuifdeuren gemonteerd.

In het onderste deel ligt - recht onder de woonkamer - een ruime ouderslaapkamer, met open toegang naar de badkamer. Hier beschikt u over een jacuzzi, aparte douchecabine, toilet en dubbele wastafel. Op deze verdieping ligt ook nog een apart toilet met fonteintje. De sanitaire ruimten zijn uitgevoerd in dezelfde zachte tinten voor vloer- en wandtegels, die veelal doorlopen tot het plafond.

De ark is gebouwd in 2005 en voldoet aan de eisen van de tijd, waaronder vloerverwarming. De twee verdiepingen worden verbonden door een solide houten trap.

Wilt u een bestaande woonark vervangen of beschikt u over een ligplaats met vergunning voor het afmeren van een dubbele woonark van dit royale formaat? Neem dan contact op met Hans Willemsen op 06 - 53 660 559 voor de details van deze dubbellaags woonark. Voor bezichtiging zult u vooralsnog naar Eindhoven moeten reizen.

Specificaties Woonark :

Casco: Beton Afmeting: 16,08x5,04x5,10 lxbxh m Aantal kamers: 5 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 150 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 52WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders als van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars