NIEUW Woonark

Woonark in Amsterdam €459.000 k.k.

Woonark *HELIOS*, renovatieproject op aantrekkelijke locatie te Amsterdam Zuid aan de Jachthavenweg 8A thans in verkoop!

De woonark *HELIOS* werd gebouwd in 1977 en verlengd in 2009 en heeft na verlenging een opbouw van ca. 18.40 x 5.60 m. De woonark heeft maar één eigenaar gehad! Zowel exterieur als interieur is de *HELIOS* gedateerd afgewerkt en toe aan een grondige renovatie. De woonark biedt ca. 100 m2 woonruimte. Op dak staat een gegalvaniseerde dierenkooi die via een gegalvaniseerde stalen trap, buitenom bereikbaar is. Deze werd geplaatst voor de vele katten die ook in de woonark woonden, wellicht interessant voor een kattenliefhebber?

De indeling kan natuurlijk bij een renovatie worden gewijzigd, thans is zijn er 4 slaapkamers van verschillende afmetingen. De woonkamer heeft een half open keuken en een afgescheiden bijkeuken. Het is goed mogelijk om de woonark in eigen regie op te knappen/renoveren maar er mag ook een nieuwe watervilla met twee verdiepingen worden afgemeerd, het woonoppervlak kan dan ongeveer worden verdubbeld.

Om de woonark met hypotheek te financieren zal er een degelijk verbeterplan moeten worden opgesteld, de makelaar kan dit verder toelichten.

De Jachthavenweg ligt nabij de Nieuwmeersluizen en het Frans Ottenstadion, de ontsluiting is uitstekend! Ook wandel je zo het Amsterdamse Bos in en ben je op de fiets in een kwartier in het hart van de stad. Volop parkeerruimte en een open uitvaart naar de Nieuwe Meer met een plezierbootje maken het plaatje compleet!

Het jaarlijks liggeld bedraagt € 1.300,--

Specificaties Woonark *HELIOS*, renovatieproject op aantrekkelijke locatie te Amsterdam Zuid aan de Jachthavenweg 8A thans in verkoop! :

Casco: Beton Afmeting: 18.40 x 5.60 m Aantal kamers: 6 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars