VERKOCHT Woonark

Woonark in Amsterdam

WOONARK *MARINA* met zwaar gebouwd stalen casco, twee verdiepingen en in total ca. 140 m2 woonruimte op een bijzonder aantrekkelijke locatie!

Het kanaal langs de Moestuinlaan is enkele jaren geleden gegraven om een aantal ligplaatsen te creeren voor woonarken. Het bijzondere is dat er hele grote watervilla’s mogen liggen van wel 20 x 7 x 6 m (LxBxH)! Zie artist-impression onder aan de pagina onder “extra informatie”.

De *MARINA* is een wat oudere ark maar met een aantal bijzondere kenmerken; ten eerste is de opbouw niet zo recht toe recht aan maar wat speels, hierdoor heeft de ark een eigentijdse uitstraling. Boven zijn de woonvertrekken met hoge plafonds en heerlijk licht door de vele grote ramen. Beneden zijn de slaapkamers, de badkamer en een technische ruimte. Een beschut, royaal terras van ca. 60 m2 en een serre van 3.00 x 3.50 m bieden, door een groenstrook afgescheiden van de (rustige) straat, veel privacy. Een drijvende schuur van ca, 8.00 x 2.00 m completeert het geheel, dat de sfeer heeft van een strandhuis.

INDELING:
Woonkamer 4.30 x 5.20 m, met fraaie houten vloer, houtkachel, uitgebouwde ramen, woonkeuken: 570 x 5.15 m met plavuizen vloer, dubbele schuifpui aan de waterzijde en groot dakraam. Keuken: 3.50 x 165 m met modern keukenblok met oven, 4-pits rvs kooktoestel, wasemkap, vaatwasser, koelvriescombi. Hal: 3.35 x 2.20 m wi. entrée, trap naar beneden, vaste kasten, WC met wastafel 1.30 x 1.06 m.

BENEDEN: Slaapkamer 1: 4.07 x 2.23 met -2- vaste kasten, slaapkamer 2: 4.07 x 2.96 m met -2- vaste kasten, Badkamer: 2.36 x 2.50 m met Waskom op tafel, ligbad, separate douche met wastafel, gang 6.35 x 1.00 m met vaste kasten, slaapkamer 3: 3.90 x 3.22 m en een ruime technische ruimte: met CV-ketel, wasmachine opstelling etc.

Onder “EXTRA INFORMATIE” kunt u zien wat hier eventueel mag worden gebouwd!

Verder: geen overdrachtsbalasting! Snelle oplevering mogelijk!

Bekijk hier een artist impression van een nieuwe woonark Moestuinlaan 22 (PDF).

Specificaties WOONARK *MARINA* met zwaar gebouwd stalen casco, twee verdiepingen en in total ca. 140 m2 woonruimte op bijzonder aantrekkelijke locatie! :

Casco: Staal Afmeting: 15.24 x 6.26 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 140 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 41WATERWOON NIEUWS


 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

 • Woonboten in Amsterdam

  Al vanaf de 17de eeuw werd er in Amsterdam op boten gewoond. De grachten werden...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars