Woonschip

Woonschip in Amsterdam €495.000 k.k.

De boltjalk *METTINA* werd in 1904 te water gelaten in Hoogezand, het schip heeft de afmetingen 23,97 x 4,67 m en is werkelijk van voor- tot achtersteven ingericht voor bewoning. Het schip ligt dubbel aan de binnenzijde, het buurschip heeft een eigen toegangsbrug over de boeg van de Mettina. De entree is via het stuurhuis waarin een gezellige zit, het interieur is mooi licht door de grote dakramen. Er liggen mooie grenen vloeren in het schip en deels tegelvloeren met vloerverwarming. Het totaal oppervlak is ca. 105 m2 incl. de stuurhut.  Verkoper garandeert dat het onderwatercasco aan de verzekeringseisen voldoet, uiteraard is een keuring bij een werf toegestaan. Hoewel het woonschip in een voetgangersgebied ligt bestaat er voor bewoners de mogelijkheid om voor laden en lossen met de auto tot voor het schip te rijden.  Samengevat: een leuk woonschip op een zonnige locatie in het hart van het centrum!

INDELING: Woonkamer 9,07 x 4,25 m met eenvoudige open keuken, rvs fornuis met wasemkap, grote daklichten. Gang 6,17 x 1,46 m waarin vaste kasten met opstelplaats wasmachine en droger. Badkamer 2,20 x 2,10 m, geheel betegeld, inloopdouche, ligbad, wastafel. Separaat toilet 0,90 x 1,26 m met wasbakje. Slaapkamer 2,80 x 2,60 m met vaste kasten en doorgang naar technische ruimte. Voorpiek 2,50 x var. m met vast tweepersoonsbed.  Achteronder 4,00 x 3,00 m met ruime slaapkamer en vaste kasten.

Het woonschip beschikt over alle nutsaansluitingen incl. riool, het wordt centraal verwarmd.  Het jaarlijkse liggeld bedraagt ca. € 900,--.

Specificaties Woonschip Amsterdam :

Casco: IJzer Afmeting: 23,97 x 4,67 m Aantal kamers: 4 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 49WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars