NIEUW Woonschip

Woonschip in Amsterdam €479.000 k.k.

Woonschip *FREEDOM* is en robuuste tjalk gebouwd in 1907, met een fantastische ligplaats in de Lijnbaansgracht met uitzicht over de Lindengracht.

De afmetingen van het schip zijn 22,84 x 4,92 m, ,het schip is in 2019 naar de werf geweest, een keuringrapport is aanwezig. De staat van onderhoud is zonder meer goed te noemen, recentelijk werd het exterieur geschilderd. Interieur is het schip goed bewoonbaar maar gedeeltelijk nog in originele staat, daar valt dus nog wel iets te verbeteren maar is prima zelf te doen.  Kortom een goede kans om in het hart van de Jordaan te wonen op een sfeervol en karakteristiek woonschip!

Indeling: hal met trapje, badkamer met douchecabine, WC, wastafel en wasmachine + droger-opstelling, de douchecabine is voorzien van een infrarood/uv paneel. Roef met verhoogde vloer waarin U-keukenblok vv. houten blad, vaatwasser, fornuis met oven, en wasemkap. Achteronder als mogelijke berging te gebruiken ca 6 m2.

Woonkamer  thans deels in gebruik als woon/eetkamer en slaapkamer wi. houtkachel.  Brede gang met kledingkast. niet op beeld te zien maar wel aanwezig: twee slaapkamers (gemakkelijk samen te voegen tot 1 grote slaapkamer) en een vooronder waarin mogelijk een kinderkamer of kantoortje kan worden gerealiseerd.

Het jaarlijks liggeld bedraagt € 1443,-- de RZB bedraagt € 170,-- per jaar.

Wie grijpt hier zijn/haar kans om op een superplek te wonen in een uitstekend woonschip met een netto woonoppervlak van 85 m2? Spoedig te aanvaarden! Geen overdrachtsbelasting!

Specificaties Woonschip *FREEDOM* is en robuuste tjalk gebouwd in 1907, met een fantastische ligplaats in de Lijnbaansgracht met uitzicht over de Lindengracht. :

Casco: Staal Afmeting: 22,84 x 4,92 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 85 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 40WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars