NIEUW Woonboot

Woonboot in Amsterdam €435.000 k.k.

De *KOOPHANDEL VI* is een schip met geschiedenis, gebouwd in 1927 te Leiderdorp met de afmetingen 25,58 x 4,34 m, ligt zij thans als stationair afgemeerd woonschip op een van de mooiste locaties in Amsterdam! Het schip heeft een geheel stalen opbouw met aluminium ramen vv. isolerende beglazing, De bovenbouw van de stuurhut is van hardhout, het stuurhuis dak moet worden vernieuwd, verder verkeert het schip in goede staat. Er is veel dekruimte waaronder een ruim achterdek met bank, de stalen daken zijn beloopbaar en er staat een hijstuig met stalen mast op het schip, hiermee kan bijv. een bijboot aan dek worden gezet. Het schip beschikt over een voortstuwingsinstallatie en onder het achterdek bevindt zich een werkplaatsje. De techniek is thans niet in direct werkende staat en het schip beschikt nog niet over een CVO/CBB, het is echter wel mogelijk om het aan de eisen voor een varend schip te laten voldoen. Het schip ligt met de kop schuin naar de wal (kan ook gestrekt worden afgemeerd) en regelmatig ligt buitenop een rondvaartboot afgemeerd, uiteraard mag de locatie niet worden gebruikt om passagiers op- en af te laten stappen, uitsluitend de kapitein van de rondvaartboot komt en gaat over het schip. Hiervan wordt geen enkele overlast ervaren.

INDELING:
Vooronder met twee vaste bedden bereikbaar via kamer met vaste kast en schappen onder het gangboord, gang, badkamer met douchecabine, WC, geiser, opstelling wasmachine en wastafel, slaapkamer, woonkamer in open verbinding met verhoogde woonkeuken, stuurhut met slaapplaats in soort achterroefje. M.u.v. het vooronder biedt het schip ruim voldoende stahoogte! Totaal woonopervlak (NEN-meting) 74 m2 excl. zeer veel buitenruimte!

Het schip is voorzien van een oliegestookte CV (aardgasaansluiting is op de locatie mogelijk), warmwater dmv. -2- geisers, zelfstandige aansluitingen op water, elektra en riolering (zware KSB-pomp), telefoon- en kabelaansluiting zijn uiteraard mogelijk.

Oplevering op korte termijn mogelijk! Geen overdrachtsbelasting!

Specificaties Woonschip *KOOPHANDEL VI*, degelijk opgebouwde Luxemotor met bijzonder fraaie ligplaats aan het Entrepotdok te Amsterdam! :

Casco: Staal Afmeting: 25,58 x 4,34 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 74 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 10WATERWOON NIEUWS


 • Nieuw WaterWonen portal

  De nieuwe portal van WaterWonen heeft het grootste aanbod van woonboten, woonschepen en watervila’s in...

  LEES MEER

 • Eisen woonboten anders dan van gewone huizen

  Woonboten die na 1 januari 2018 worden gebouwd, hoeven niet meer aan alle eisen van...

  LEES MEER

 • Woonboot in Arnhem aangevaren door tanker

  Woensdag 7 juni werd ’s morgens een woonboot in de Rijnhaven aan de Westervoortsedijk in...

  LEES MEER

 • Woonboot van het jaar

  In 2015 werd de eerste keer een verkiezing georganiseerd waarbij woonboten in het zonnetje gezet...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars