VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonboot

Woonboot in Krommenie

Woonschip *MARGON* met fraaie ligplaats aan de Noordervaartdijk 24E te Kromenie.

De MARGON heeft een stalen casco, meet ca, 20.00 x 5.00 m met een houtskelet opbouw van ca. 17.00 x 4.00 m.  Het schip is in 2019 voor groot onderhoud naar de werf Vooruit geweest, een EOC-onderwater keuringsrapport is aanwezig. Het dak is in 2019 geheel vernieuwd waarbij ook de isolatie werd verbeterd. De buitenwanden zijn van geschilderd red-ceder en de ramen/kozijnen van hardhout en aluminium vv. isoglas. In beide kopgevels een aluminium schuifpui en aan de waterzijde zijn stolpdeuren naar een terrasje (3,50 x 1.00 m) aanwezig. Tevens drie elektrisch bedienbare uitvalschermen-zonwering, alles in uitstekende staat van onderhoud!
Interieur: de vloeren zijn van massief grenen delen,  wanden van gipsplaat gesaust en plafonds van gipsplaat. De woonkamer (8.40 x 3.95 m) heeft een L-keuken met kunststof blad, 4-pits rvs kooktoestel, wasemkap, vaatwasser en een koelvriescombi. De witte glazenkast op de foto blijft evenals het bankstel en de gordijnen.  Gang (3.65 x 1.17 m) met stoppenkast. Hal (1.25 x 0.92 m) met grote vaste kast met schuifdeuren en buitendeur. Badkamer (2.04 x 2.65 m) geheel betegeld met vaste kast met design wastafel. de wasmachine en droger in de onderkast blijven ook achter. WC, inloopdouche, comfortabele, fraaie badkamer! Slaapkamer (3.12 x 3.87 m) met aangrenzende, uitgebouwde inloopkast. Onder de gehele woning een droge kruipruimte van ca. 120 cm hoog. De INTERGAS HR CV-combi (bouwjaar 3/2020) hangt in de kruipruimte.

Bij de woonboot hoort een grote drijvende schuur op een betonnen casco (afm. 7.20 x 3.07 m) wi. een WC en een klein keukenblokje. veel bergruimte of diverse andere mogelijkheden. Zowel de berging als het woonschip hebben een eigen rioolpomp en zijn voorbereid op  toekomstige aansluiting. Er is geen doorgaand verkeer alleen fietsers, wandelaars en bestemmingsverkeer. De mogelijkheden voor het afmeren van een plezierboot zijn legio, open vaarverbindingen  o.a. naar Noordzeekanaal en naar het Alkmaardermeer.

Tussen de woonboot en de wal is een hardhouten terras aanwezig van ca. 16.00 x 3.00 m vv, hekje en een bermstrook van 2 m breed. Ca 3 eigen P-plaatsen.

Alle nutsvoorzienigen uitgezonderd riolering aanwezig. Alle vergunningen incl. watervergunning van het Hollands Noorderkwartier afgegeven. Aardgas, water, elektra en tel.-aansluitingen.

Geen overdrachtsbelasting verschuldigd, direct opleverbaar!

Specificaties Woonschip *MARGON* met fraaie ligplaats aan de Noordervaartdijk 24E te Krommenie. :

Casco: Staal Afmeting: 20.00 x 5.00 m Aantal kamers: 2 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 70 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 3WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars