VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonboot

Woonboot in Amsterdam

Woonschip *METTINA*, een boltjalk gebouwd in 1904 met de afmetingen 23,97 x 4,67 m, op een prachtige ligplaats aan de Amstel 7 op de hoek van de Zwanenburgwal.

Het woonschip is recentelijk flink opgeknapt, o.a. is in 2020 het stuurhuis gerenoveerd en heeft de buitenzijde een verfbeurt gekregen, in November 2019 is het voor groot onderhoud onderwater naar een werf geweest. Het schip ligt aan het voetgangersgebied aan de Amstelzijde van de STOPERA tegenover café  Amstel Hoeck, een gezellige buurt zonder autoverkeer.

De entrée is in de stuurhut waarin een zitje met uitzicht rondom, via een trapje kom je in de woonkamer (9.07 x 4,25 m) met open keuken met o.a. een rvs fornuis, wasemkap, koel-vriescombi, mooie lichte living met grote dakramen. Doorgang naar grote slaapkamer (4.00 x 5.00 m) onder de stuurhut. Gang (6,17 x 1,46 m) met vaste kasten waarin opstelling wasmachine en droger.  Kleine slaapkamer (2.80 x 2.60 m) met vaste kasten. Badkamer (2.20 x 2.10 m) geheel betegeld met ligbad, inloopdouche en wastafel, wi. afgescheiden toilet (0.90 x 1.26 m) met WC en wasbakje.  Slaapkamertje of inloopkast (ca. 2.00 x 3.00 m). Vooronder met tweepersoons bed (ca. 2.50 x var.) Het schip heeft  in totaal ca. 95 m2 woonruimte en wordt centraal verwarmd op aardgas, het is op korte termijn op te leveren.

Geen overdrachtsbelasting!

Specificaties Woonschip *METTINA*, een boltjalk gebouwd in 1904 met de afmetingen 23,97 x 4,67 m, op een prachtige ligplaats aan de Amstel 7 op de hoek van de Zwanenburgwal. :

Casco: Staal Afmeting: 23.97 x 4.67 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 95 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 34WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars