VERKOCHT WATERVILLA

Watervilla in Broek In Waterland

Prachtig gelegen woonark met guesthouse, zonnige tuin en weids uitzicht!

Dit is een droomplek aan de rand van Broek in Waterland met aan weerszijden vrij uitzicht over de weilanden en bovendien aan open vaarwater. De waterwoning heeft een woonoppervlak van 169m2, inclusief het guesthouse en een houten berging van 13m2.

De splitlevel woonark zelf bestaat uit twee gekoppelde casco's en heeft een praktische indeling. Bij binnenkomst in het midden van de woning treft je een hal met meterkast en een toilet. Aan de linkerzijde bevindt zich een ruime woonkamer met een houtkachel en openslaande deuren naar de tuin en het terras aan het water. De lichte keuken is open en uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Via een tweede hal zijn beide slaapkamers bereikbaar. De badkamer is in 2016 vernieuwd en beschikt over een ruime inloopdouche en een wastafelmeubel. Daarnaast zijn er nog een wasruimte en een cv-kast aanwezig.

Het guesthouse heeft aan de voorzijde een ruim woongedeelte met een open keuken en een prachtig uitzicht over de weilanden. Aan de achterzijde bevinden zich de slaapkamer met terras aan het water en een mooie badkamer met een douche, toilet en wastafel. Het guesthouse beschikt over een eigen afgescheiden gedeelte van de tuin en zelfs een eigen parkeerplaats. Het is dan ook een zelfstandige woonruimte die momenteel regelmatig verhuurd wordt als vakantiewoning. Ook ideaal voor twee generaties onder één dak, als praktijkruimte of als kantoor.

In de fraai ingerichte tuin kan op elk moment van de dag worden ontspannen in de zon. Er is een royale vrijstaande berging en natuurlijk beschikt deze heerlijke waterwoning ook over een aanlegplaats voor een pleziervaartuig.

Broek in Waterland is een prachtig dorp ten noorden van Amsterdam, waar je geniet van rust en ruimte met de stad vlakbij. De IJtunnel en de Ring A10 liggen op slechts 5 kilometer afstand. Het openbaar vervoer is uitstekend, met frequente busverbindingen naar de Noord/Zuidlijn en het Centraal Station van Amsterdam. Voorzieningen zoals winkels, kinderopvang, basisscholen en sportverenigingen zijn allemaal dichtbij aanwezig. Dit is een unieke kans om te wonen op een bijzondere plek met veel mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

Bijzonderheden:

- Perceeloppervlak 490m2
- Volledig eigendom
- Geen liggeld
- 30 zonnepanelen
- Groepenkast vernieuwd in 2015

Specificaties Woudweeren 14 WS te 1151 AV Broek in Waterland :

Casco: Beton Afmeting: m Aantal kamers: 5 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 169 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 61WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars