VERKOCHT Woonark

Zonder Ligplaats

Het woongenot spettert ervan af. Er is dan ook optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het formaat van liefst 23,73 x 6,85 meter kan leveren. Laat je niet afschrikken door de leeftijd of buitenzijde, want deze woonark – zonder ligplaats – zal je verrassen.

Vanuit de entree heb je de neiging direct door te lopen naar het grote overdekte terras aan de waterkant, maar je kunt je ook laten inspireren door de grote woonkamer. Deze ligt een beetje verborgen achter het muurtje van de gesloten open haard. Je komt hier ogen tekort. Je wordt getrokken naar het uitzicht achter de twee openslaande deuren of naar de mooie houten vloer of het ingenieuze plafond of juist de uitgebouwde serre aan de tuinzijde. Overal vind je heerlijke zit- en loungeplekken, inclusief een heerlijke naborrelplek aan de grote eettafel.

Vanuit de kamer lijkt de halfopen keuken niet groot, maar wie beter kijkt ziet hoe praktisch de ruimte is ingericht. Veel apparaten en inbouwapparatuur zijn buiten het blikveld geplaatst in de G-vorm. Vanaf de hal zet je direct je boodschappen in de koelkast en pak je een mooie espresso in de coffeecorner. Loop je door naar de (ontbijt)bar, dan merk je dat je fijne verbinding met de woonkamer hebt. Dit vraagt om een ontvangst, met prettig contact met de gasten en de werkplek uit het zicht.

Links van de entree ligt de toegang naar de keldertrap en een separaat toilet met urinair en fontein. Hier recht tegenover ligt een ruime slaapkamer.

Aan het eind van ark ligt de grootste slaapkamer, met badkamer ensuite. Deze is recent geheel gerenoveerd, met toilet, veel bergruimte vaste wastafel en inloopdouche. Alles uitgevoerd in eigentijdse materialen. De ark beschikt ook nog over een ruime werk-/logeerkamer, die geflankeerd wordt door een aparte ruimte voor de wasmachine en -droger en werkkast.

Heeft u de juiste locatie voor deze grote woonark? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging in Nederhorst den Berg.

Specificaties Zeer grote, gemoderniseerde woonark, zonder ligplaats :

Casco: Beton Afmeting: 23,73 x 6,85 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 135 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 39WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars