VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €155.000 k.k.

Droom je van een stoer varend woonschip zonder eindeloos te moeten renoveren? De relatief jonge Aemstelredam kan zo worden betrokken.

Opgedeeld in drie segmenten biedt het circa 39 meter lange schip niet alleen heel veel ruimte, maar ook diverse mogelijkheden. De hoofdwoning met eigen opgang via een ruim zonneterras bevindt zich in het midden van het schip. De oorspronkelijke roef op het achterdek is een klein zelfstandig appartement en vóór in het schip is een grote werkplaats aanwezig met kantoorruimte, berging en een slaapkooi.

De woonkamer met veel ramen is ruim, licht en voorzien van een moderne houtkachel. De aangrenzende open keuken in U-opstelling heeft diverse inbouwapparatuur. Enkele treden lager is de royale ouderslaapkamer met vaste kastruimte, een wastafelmeubel en de douche- en toiletruimte.

Via de stuurhut met vaste loungebank is de roef van het schip bereikbaar. Ideaal als zelfstandig onderkomen voor een wat ouder kind of als gastenverblijf. Behalve een bescheiden woonvertrek beschik je hier over een slaapruimte, een pantry en eigen douche en toilet.

Vaklieden en kunstenaars zullen enthousiast zijn over de grote werkplaats of het atelier in het voorste gedeelte van het schip met aangrenzend een kantoor, heel veel bergruimte en een slaapvertrek. Desgewenst kan dit deel van het schip natuurlijk ook bij de woonruimte worden getrokken.

Veel van de kasten aan boord zijn op maat vervaardigd, wat een even fraai als efficiënt interieur oplevert waarbij veel gebruik is gemaakt van indirecte sfeerverlichting.
De centrale verwarming kan zowel op diesel als op aardgas werken. De slaapkamer en de badkamer zijn voorzien van gerieflijke vloerverwarming.

De Aemstelredam uit bouwjaar 1955 is voorzien van een 260pk GM motor en beschikt uiteraard over het CVO/CBB certificaat.

Nieuwsgierig geworden naar dit fantastische varende woonschip? Wij voorzien je graag van alle technische informatie. Of maak direct een afspraak voor een bezichtiging te Amsterdam!

Bijzonderheden:

- Afmeting 38,92m x 5,05m
- Goed onderhouden
- Veel gebruiksmogelijkheden

Op de website van AWN zijn meer foto's en plattegronden te zien van dit woonschip.

Specificaties Zeer ruim varend woonschip zonder ligplaats :

Casco: Staal Afmeting: 38,92 x 5,05 m Aantal kamers: 5 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 114 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 3WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars