VERKOCHT Woonschip

Woonschip in Spaarndam

In de luwte van de Grote Sluis tussen het historische vissersdorp Spaarndam-West en het nieuwere Spaarndam-Oost ligt deze fraaie tjalk uit 1902 aan een heerlijke, besloten tuin van 350m2. Hier heb je alles dichtbij: de natuur in recreatiegebied Spaarnwoude, de gezelligheid van het oude dorp, de supermarkt om de hoek en het bruisende centrum van Haarlem op korte fietsafstand.

De entree van de woonboot is in de stuurhut waar je een levendig uitzicht hebt op het brede water en de passerende scheepvaart. Een paar treden lager sta je in de roef van het schip die is ingericht als loungeruimte met banken rondom. Weer iets lager, in het voormalige ruim, is de zeer sfeervolle living met ramen op zithoogte, verscheidene daklichten en een open keuken. Verder naar voren vind je de badkamer en twee slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting. Van de twee slaapkamers is er één thans ingericht als thuiskantoor en één voorzien van vaste kastruimte. Ook elders op het schip, in de boeg en in de kelder, vind je een zee aan bergruimte.

Aan dek zorgen de zonnepanelen op de luikenkap voor een beheersbare energierekening en er is een fijn terras op de voorplecht waar je kunt genieten van het ronduit schitterende panorama. Ook op de brede steiger met extra opslagruimte kun je heerlijk zonnen. Maar het is vooral de grote tuin met veel bomen en struiken, diverse zitjes en een terrasoverkapping die deze ligplaats zo enorm aantrekkelijk maakt. Lijkt het jou ook fantastisch om zo te wonen? Kom dit geweldige woonschip dan snel bewonderen!

Bijzonderheden:

 • Grote tuin
 • Zonnepanelen
 • Garantie op het onderwaterschip

Specificaties Zijkanaal C 14-D te 2064 KA Spaarndam :

Casco: Staal Afmeting: 30.00 x 4.50 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 91 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars