WATERVILLA

Watervilla in Amsterdam €975.000 k.k.

Luxe waterwoning met drijvende tuin op de Amstel!

Wie geniet er straks in de zon van het uitzicht op de Ceintuurbaanbrug, het Amstelhotel en voorbijvarende bootjes? Een drijvende privétuin op deze toplocatie is echt een unicum en komt als bonus bij deze moderne woonark aan de rand van hippe stadswijk De Pijp.

De 21 jaar jonge woonark heeft een verrassend ontwerp en werd gebouwd op de werf van De Blauwe Wimpel, hetgeen garant staat voor zorgeloos woonplezier. In 2018 vond een verbouwing plaats waarbij onder meer de keuken en de twee badkamers werden vernieuwd. Binnen beschik je over 82 m2 leefruimte en daar komt de terrastuin van circa 50m2 aan de waterzijde nog bij. Ook voor de entree aan de straatzijde is een terras, gemaakt van onderhoudsvrije composietdelen.

Vanuit de hal met garderobekast loop je de ruimtelijke living binnen. De grote open keuken is strak, modern en voorzien van nieuwe inbouwapparatuur. Er is veel ruimte voor een eethoek en een zitgedeelte en door een royale raampartij in fraaie hardhouten kozijnen kijk je riant uit op de terrastuin en de Amstel. Heerlijk om de openslaande deuren hier ’s zomers wijd open te zetten! Extra veel licht komt binnen via sfeervolle patrijspoortramen en bovenlichten, allemaal uitgevoerd in mooi hardhout.

Overal in de woning zijn de vloeren betegeld, wat perfect samengaat met de comfortabele vloerverwarming. De twee slaapkamers bevinden zich aan beide uiteinden van de woonark en beschikken allebei over een eigen badkamer en suite. De ouderslaapkamer is uitgerust met airconditioning en heeft een luxe inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toilet in de bijbehorende badkamer. Bij de tweede slaapkamer hoort een inloopdouche met wastafel. Het toilet is hier separaat geplaatst. Ook in de slaapvertrekken zorgen hardhouten patrijspoortramen voor een nautische uitstraling.

Wil je bijzonder wonen in de stad? Deze waterwoning heeft vele unieke eigenschappen en moet je beslist met eigen ogen gezien hebben!

Bijzonderheden:
• Toplocatie!
• Grote drijvende terrastuin
• Modern woongenot
• Vloerverwarming
• Camerabeveiliging

Specificaties Amsteldijk 718 te 1079 LN Amsterdam :

Casco: Beton Afmeting: 18.50 x 5.00 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 82 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 61WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars