NIEUW Woonschip

Woonschip in Vreeland €775.000 k.k.

Authentiek klipperschip genaamd *KRAMMER*  met ligplaats in de Vecht nabij Vreeland, gelegen aan een eigen grondkavel van 231 m2.

De *KRAMMER* is een klipper met de afmetingen van 27.50 x 5.05 x 1.30 m, gebouwd te Martenshoek in 1900. Het schip verkeert in goede staat, het interieur is in de afgelopen jaren geheel gerenoveerd. Het schip heeft een grote living van ca. 70 m2 met moderne open keuken, een gang met technische kast, een badkamer met douche, wastafel, WC en opstelplaatsen voor wasmachine en droger, een slaapkamer in de roef en een stuurhuis met ondergelegen berging.

Het woonschip wordt centraal verwarmd op aardgas  en er is een opgestelde houtkachel. Het interieur is mooi licht door de vele dakramen en ramen in de den.

De ligplaats in een brede, gestremde zij-arm van de Vecht die nauwelijks wordt bevaren, is fraai en landelijk met weidse uitzichten over het water maar ook over de landerijen met in de verte een mooie molen. Er zijn zelfstandige nutsaansluitingen op elektra, water, riool, kabel/telefoon en tankgas aanwezig. De jaarlijkse huur voor de waterkavel bedraagt ca. € 1.550,-

De eigen grondkavel betreft een dijkstrook vanwaar een vaste steiger/loopbrug naar het schip, de ligging is bijzonder rustig en landelijk, het dorp Vreeland is op enkele minuten fietsafstand.

BIJZONDER: is dat op deze locatie een nieuw te bouwen watervilla mag worden afgemeerd met de afmetingen L18.00 x B6.00 x H4.00 m waardoor in principe twee woonlagen mogelijk zijn.

De *KRAMMER* is een uitstekend bewoonbaar woonschip dat op een unieke locatie ligt en daardoor heel geschikt voor rustzoekers maar ook voor een musicus die hier ongehinderd kan studeren.

Over de waarde van de grondkavel is overdrachtsbelasting verschuldigd.

Specificaties Authentiek klipperschip genaamd *KRAMMER* met ligplaats in de Vecht nabij Vreeland, gelegen aan een eigen grondkavel van 231 m2. :

Casco: Staal Afmeting: 27.50 x 5.05 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 100 m2 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 42WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars