VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €44.900 k.k.

Ex Loodsboot 16.25

Stoere loodsboot, gebouwd in 1969 bij Scheepswerf VEB Schiffswerft Genthin, die in het Duitse Rostock werd gebruikt door de havendienst. De huidige eigenaar heeft het schip zelf voorzien van een nieuwe grote aluminium opbouw die dienst doet als stuurhut en salon. Bij het ontwerp van de nieuwe opbouw is men de look en feel van het origineel niet uit het oog verloren.

Haar afmetingen zijn ca. 16.25 x 5.27 x 1.75 m. De op lucht gestarte 6 cilinder 200 pk SKL motor zorgt voor de voortstuwing. Ze is onder andere voorzien van hetelucht verwarming op diesel, elektrische boegschroef, 2x zonnepaneel, 2x ca. 400 liter drinkwatertanks, 1x ca. 200 liter vuilwatertank, 2x ca. 750 liter & 1x ca. 210 liter brandstoftanks. De doorvaart hoogte is ca. 4,55 m als alles plat is.

Het schip is geïsoleerd met steenwol en dampwerende folie. Het interieur is nog niet klaar. Hier ligt voor de nieuwe eigenaar nog een leuk maar overzichtelijk werkje indien hij/zij dat wenst.

In het voorschip zijn twee 1-persoons bedden, de badkamer met elektrisch toilet, wastafel en douche. Ze is nog niet voorzien van warmwater maar er is voldoende ruimte om een boiler te installeren. De achterkajuit is voorzien van een 2-persoons bed. De stahoogte is in de voorkajuit (ca.) 1,87 m, in de achterkajuit (ca.) 1,49 m, in de salon (ca.) 1,98 m, in de stuurhut (ca.) 1,98 m en in de machine kamer (ca.) 2,37 m.

Zoekt u een stoere boot met karakter, voldoende ruimte en waar u nog uw eigen stempel op kunt drukken dan zal deze boot zeker een optie voor u kunnen zijn.

Specificaties Ex Loodsboot 16.25 :

Casco: Staal Afmeting: 16.25 x 5.27 x 1.75 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 27WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars