VERKOCHT Woonschip

Woonschip in Haarlem

Wonen op het water is op zich al een geweldige ervaring en woonschip Eben Haezer doet daar nog een flinke schep bovenop met zijn fantastische ligplaats in hartje Haarlem. Zie jij jezelf al op het dek zitten, uitkijkend op molen de Adriaan, de ‘Oude Baaf’ en de voorbijvarende bootjes op het Spaarne? Dat moet toch een waar genoegen zijn!

Dit schip uit 1926 mag dan bijna een eeuw oud zijn, het interieur oogt fris en eigentijds. Op een speelse en vaak vindingrijke manier wordt de leefruimte aan boord ten volle benut terwijl de gezellige scheepssfeer behouden is. Langs een trap met handige laatjes tussen de treden kom je binnen. Links is een knusse bedstee in het achteronder. Voor je ligt de keuken met ingebouwd fornuis en vaatwasser. Ook is er een eetbar en werkelijk overal vind je opbergruimte. Dankzij de koekoek in het dak is er extra veel lichtinval. Door de klapdeur met opvallende ronde ramen kom je in de lichte woonkamer met veel ramen en daklichten en een sfeervolle houten vloer. Er is een houtkachel en ook hier vind je verscheidene vaste kasten. De badkamer heeft een bad/douchecombinatie, toilet, handdoekradiator en een wastafel op een meubel waarin ook de wasmachine en droger netjes zijn ondergebracht. Naast de badkamer is een halletje met vast bureau, een dakraam en wederom vaste kastruimte. Daarachter de slaapkamer met een vast bed en opnieuw veel kasten. Tenslotte is er nog de technische ruimte met opstelling van de cv-installatie en de vuilwaterpomp. De Eben Haezer meet 21.69 x 4.24m en biedt 71m2 aan vloeroppervlak. Deze maten zijn indicatief en niet gegarandeerd omdat de NEN meetinstructie voor gebouwen niet is toegepast.

Op deze plek ligt de onvolprezen stad Haarlem aan je voeten. Cultuur, historie, de leukste winkels en restaurantjes, het nabijgelegen strand en de duinen… er zijn veel redenen waarom mensen hier nooit meer weg willen!

Bijzonderheden:

Fantastische ligplaats!

Goed vertoeven op het dek

Liggeld € 700,- per jaar

Specificaties Heel bijzonder wonen op een toplocatie in de Spaarnestad! :

Casco: Staal Afmeting: 21.69 x 4.24 m Aantal kamers: 3 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 71 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 4WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars