Woonark

Woonark in Amsterdam €849.000 v.o.n.

In “Booming Noord”, aan de Ranonkelkade 30N ligt deze ruime woonark te koop. Met een woonoppervlak van 125 m2 en drie slaapkamers een prima gezinsark…

Op slechts enkele minuten fietsen of lopen van de Tolhuispont zit je zo in het hart van Amsterdam. De Ranonkelkade ligt op de grens van de gezellige van der Pekbuurt met z’n markt, winkels en horecagelegenheden en aan de andere kant van het water het mondaine Overhoeks, nog in ontwikkeling maar veelbelovend! De Ring A10 Noord ligt vlak bij en de Noord-Zuidlijn heeft een station in de buurt, over het water is het IJ goed bereikbaar met een sloepje dus de vaarmogelijkheden zijn ook heel goed.

De woonark is in 1980, in opdracht van de verkopers, gebouwd bij De Blauwe Wimpel arkenbouw met de afmetingen 10.50 x 6.50 m en twee woonlagen biedt de ark 125m2 netto woonoppervlak. Beneden is een ruime entreehal met trap naar verdieping en toilet, een L-woonkamer met schuifpui naar waterzijde, ruime keuken en bijkeuken completeren de begane grond die geheel is  voorzien van Amerikaans eiken vloeren. Boven zijn drie slaapkamers en is er een royale overloop waar eventueel een vierde slaapkamer kan worden gerealiseerd. De badkamer is enkele jaren geleden gerenoveerd, heeft een grote inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, toilet en vloerverwarming. De grote slaapkamer is voorzien van een ruime inloopkast. Het interieur is mooi licht en wordt centraal verwarmd, de REMEHA combi-ketel is van december 2022.

De buitenwanden van de woonark zijn bekleed met red-cederhout, de ramen en kozijnen zijn van merbau-hardhout en beneden vv. isolerende beglazing.  Tussen de wal en de ark is een beschut hardhouten steigerterras van ca. 35 m2 dat is voorzien van een afsluitbare toegangspoort en een metalen schuurtje van ca. 3 m2. Aan de waterzijde is een drijvend betonnen terras afgemeerd.

De ark heeft zelfstandige nutsaansluitingen op water, elektra, riool, aardgas en kabel/telefoon.

Oplevering in overleg, vrij op naam!

Specificaties In “Booming Noord”, aan de Ranonkelkade 30N ligt deze ruime woonark te koop. Met een woonoppervlak van 125 m2 en drie slaapkamers een prima gezinsark… :

Casco: Beton Afmeting: 11.00 x 7.00 m Aantal kamers: 5 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 125 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars