VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Kortenhoef

In het plassengebied rond Kortenhoef, ligt op een van de mooiste plekjes het luxe woonarkenpark DE KRAKEELAKKER, gelegen aan de Kortenhoefsedijk 197C, waar wij een gerenoveerde woonark aanbieden met een eigen water/grondkavel.

De woonark is gebouwd bij scheepswerf De Blauwe Wimpel in 2001 en heeft de afmetingen 17.00 x 5.20 m, de woonark is recentelijk volledig gerenoveerd en van een geheel nieuw interieur voorzien. De woning is voorzien van een woonkamer met een nieuwe , moderne L-keuken vv. kunststof blad, 4-pits inductie kookplaat, wasemkap, ingebouwde koel-vriescombi en opstelplaats vv. aansluitingen voor een vaatwasser. De woonkamer heeft op de buitenhoek een schuine wand met stolpdeuren naar een  hoekbalkon en een schuifpui naar de tuin.  Er is een ruime hal/gang met entree, een separaat toilet en een moderne, geheel betegelde badkamer met grote inloopdouche, WC en dubbel wastafelmeubel. Er zijn twee slaapkamers en een flinke inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine. De buitengevels zijn van onderhoudsvrij Werzalit, alle ramen en kozijnen zijn vv. isolerende beglazing en het puntdak is vv. bitumineuze dakbedekking met groene leislag. Er is een omheinde tuin met borders en tegelterras waarin een vrijwel nieuwe schuur. Op eigen kavel is -1- parkeerplaats, de mogelijkheid bestaat om een tweede P-plaats bij te huren. Naast de woonark mag een sloep of bijboot worden afgemeerd, er een open uitvaart naar het Loosdrechtse plassengebied en de Vecht.

Het arkenpark biedt plaats aan 18 woonarken, iedere ark heeft zijn eigen grond/waterkavel in de vorm van een appartementsrecht dat kadastraal op naam van de eigenaar wordt gesteld. Er is een VVE die zorg draagt voor het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimte en voorzieningen, de jaarlijkse VVE-bijdrage bedraagt € 640,--. Er is verder geen liggeld of erfpacht of dergelijke verschuldigd, de notariële overdrachtskosten en de overdrachtsbelasting zijn voor rekening van de verkoper.

Het arkenpark is rustig en keurig onderhouden, het is echt wat de Amerikanen een “gated community”  noemen.

Kortenhoef heeft goede verbindingen met Hilversum, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere en Schiphol. Een ideale plek om te wonen in het groen, maar toch in de randstad met alle bedrijvigheid.

Deze  woonark is goed met hypotheek tot max. 90% van de koopsom te financieren.

Specificaties In het plassengebied rond Kortenhoef, ligt op een van de mooiste plekjes het luxe woonarkenpark KRAKEELAKKER, gelegen aan de Kortenhoefsedijk 197C, waar wij een gerenoveerde woonark aanbieden met een eigen water/grondkavel. :

Casco: Beton Afmeting: 17.00 x 5.20 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 76,5 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71



WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars