VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €149.500 k.k.

Katwijker Varend Woonschip 24.60 met CBB

Voormalig binnenvaart vrachtschip dat is omgebouwd tot een Varend Woonschip. Ze is gebouwd in 1925 bij Scheepswerf "De Nieuwe Maas" N.J. van der Windt te Vlaardingen.

Droomt u van het ultieme leven op het water? Dit prachtige Varende Woonschip biedt alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en avontuurlijk bestaan.

Haar afmetingen zijn ca. 24.60 x 4.25 x 1.20 m. Ze is voorzien van een 165 pk / 121 kW DAF diesel motor en tezamen met een betrouwbare Yanmar boegschroef dieselmotor en een fluistergenerator is dit schip volledig uitgerust voor zorgeloze reizen en permanente bewoning. De doorvaarthoogte is ca. 3,40 m.

Het schip is geisoleerd met steenwol, glaswol en polystyreen. De betimmering bestaat uit grenen hout en multiplex. Er is ca. 2100 liter brandstof aan boord in 4 stalen tanks en ca. 4000 liter drinkwater in 2 stalen tanks.

De ruime hut met een vast 2-persoons bed geeft u een goede nachtrust. Ontspan in de grote salon met uw eigen meubels. De keuken is riant en heeft veel ruimte voor gezellige maaltijden en samenkomsten met familie of vrienden. De stijlvolle en nette badkamer met douchecabine biedt comfort en gemak. De stuurhut met schuifdeuren en comfortabele banken is een perfecte plek om te sturen en te genieten van het panoramische uitzicht. In de achterroef is extra slaapruimte voor gasten of gezinsleden. De stahoogte is in de stuurhut (ca.) 1,94 m, in de gang / corridor (ca.) 1,90 m, in de badkamer / toilet (ca.) 2,00 m, in het kombuis / keuken (ca.) 1,92 m, in de salon (ca.) 2,10 m, in de hut (ca.) 2,05/2,15 m en in de achterroef (ca.) 1,86 m.

De huidige eigenaar heeft het schip recentelijk vanwege de bijbehorende ligplaats gekocht om daar zijn eigen schip neer te leggen. De vorige eigenaren hebben lang aan boord gewoond en vele reizen gemaakt.

Specificaties Katwijker Varend Woonschip 24.60 met CBB :

Casco: Staal Afmeting: 24.60 x 4.25 x 1.20 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 4WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars