VERKOCHT Woonark

Woonark in Kortenhoef

Als je goed kijkt naar deze prachtige waterwoning herken je de contouren van een galjoen. Dat was ook de opdracht waar ABC Arkenbouw in 2003 goed in is geslaagd. Het resultaat is een bijzondere watervilla die de naam Aeolia kreeg, naar het drijvende eiland uit de Griekse mythologie. Afgemeerd op 146 m2 eigen grond in de inspirerende omgeving van een jachthaven laat dit privé-eiland in scheepsvorm je volop genieten van de waterrijke omgeving. Hier is het elke dag vakantie!

De beschikbare ruimte op de twee woonetages is optimaal benut. Vanuit de entree/hal met aangrenzende toiletruimte betreed je de living in een grote open woonkeuken die volledig is voorzien van luxe apparatuur waaronder zelfs een ingebouwde grillplaat. De hoeveelheid zonlicht die hier binnenvalt kun je zorgvuldig regelen met de elektrische screens voor het grote dakraam. De visgraat parketvloer loopt door in het zitgedeelte met openslaande deuren naar een fijn terras aan het water. Ook naast de entree van de woning is een terras aanwezig. Maar de mooiste plek om van de buitenlucht te genieten is toch wel het geweldige dakterras. Via de vaste trap in de woonkamer kun je ernaartoe en het uitzicht dat je er hebt over de haven en de vaart is grandioos!

Een andere trap voert naar de benedenetage met aan de centrale hal twee gelijkwaardige slaapkamers en een ruime master bedroom. De badkamer is voorzien van ligbad, royale douchecabine, wastafel en aansluitingen voor de wasmachine. Het tweede toilet met fontein bevindt zich in een aparte ruimte. Op deze gehele etage ligt dezelfde fraaie plavuizenvloer, wat niet alleen een ruimtelijk effect oplevert maar dankzij de apart regelbare vloerverwarming ook heerlijk comfortabel is.

De cv-installatie is ondergebracht in een inpandige berging naast de entree. Overige technische voorzieningen bevinden zich onder de trap op de benedenetage. Bij de woning hoort ook het eigendom van een parkeerplaats onder een carport op het terrein. Een ligplaats voor een pleziervaartuig kan separaat bij de jachthaven worden aangevraagd.

Watersporters kunnen hun hart ophalen in Kortenhoef, een gezellig dorp in het Loosdrechtse Plassengebied. Je kunt er prima terecht voor de dagelijkse boodschappen, maar ook het centrum van Hilversum met al zijn faciliteiten ligt op maar 10 autominuten verwijderd en de uitvalswegen naar Amsterdam en Utrecht zijn eveneens dichtbij.

Deze heel bijzondere waterwoning en de schitterende omgeving kun je het beste zelf komen ervaren tijdens een bezichtiging!

Bijzonderheden:

- Eigen grond en recht van overpad
- Eigen parkeerplaats/carport
- Relatief jonge ark
- Groot dakterras

Specificaties Kortenhoefsedijk 203-A te 1241 NB Kortenhoef :

Casco: Beton Afmeting: 12.00 5.00 m Aantal kamers: 4 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 108 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 69WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars