NIEUW Woonark

Woonark in Noordwijkerhout €275.000 k.k.

Deze leuke woonark, die door de huidige bewoners liefdevol Snoetje wordt genoemd, stamt uit het jaar 1966, maar dat geef je ‘m niet. Sterker nog, de keurig onderhouden woonboot vertoont juist behoorlijk moderne trekjes! Neem de strakke open keuken of kijk naar de eigentijdse badkamer. En met zonnepanelen op het dak en airco’s die ook kunnen verwarmen, is de woning al goed op weg in de energietransitie, want de combiketel op gas wordt haast niet meer gebruikt.

Een kleine rondleiding: vanuit de entree/hal loop je linksaf de lichte woonkamer binnen met veel grote ramen en een schuifpui naar het ruime terras aan het water met als extra een drijvend ponton om ’s zomers relaxed dobberend van de zon te genieten. De witte open keuken heeft een kookeiland, veel kastruimte en diverse inbouwapparatuur. Rechts van de hal ligt de royale slaapkamer met een tuindeur naar de omloop aan waterzijde. Er is een praktische kastenwand met uitsparing voor het bed en airconditioning zorgt voor de perfecte nachttemperatuur. De badkamer ligt in het midden van de woonark. Hier vind je een luxe douchecabine, een fraai wastafelmeubel, een handdoekradiator en het toilet.

Twee vrijstaande bergingen op de wal zijn handig om al je spullen in op te slaan. Ook de wasmachine en droger vinden hier hun plek. Superslim omdat er zodoende veel leefruimte overblijft in de ark. De 10 zonnepanelen zijn nog maar een jaar oud en de groepenkast is tijdens de installatie ook gelijk vernieuwd.

Al met al is dit een geweldig fijne waterwoning voor één of twee personen die verknocht zijn aan de Duin- en Bollenstreek. Voor het strand van Noordwijk en de duinen hoef je maar een paar kilometer te fietsen en de mooiste bollenvelden liggen bijna letterlijk aan je voeten. Noordwijkerhout, Sassenheim en Voorhout hebben gezellige dorpskernen met voorzieningen als winkels, horeca, scholen en twee NS-stations. Ook Leiden, Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam en Schiphol zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

Bijzonderheden:

Zonnepanelen
Laag gasverbruik
2x externe berging

Specificaties Leidsevaart 13-WS te 2211 WB Noordwijkerhout :

Casco: Beton Afmeting: 14.00 x 3.66 m Aantal kamers: 2 Makelaar: AWN Makelaardij Woonoppervlakte: 47 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars