VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonark

Woonark in Amsterdam

Leuk woonarkje met ligplaats in de Jordaan aan de Lijnbaansgracht 21, woonoppervlak 46,5 m2, op betonnen casco.

De woonark *PRODUKT-X* genaamd, heeft een betonnen casco van ca. 10.40 x 4.00 m en is aan beide kopzijden een stukje overgebouwd. De opbouwmaten zijn 12.60 x 4.00 m en is medio negentiger jaren nieuw geplaatst maar is wel weer toe aan wat liefde en aandacht. De buitenwanden vertonen enkele matige plekken en de raampartij in de linker kopgevel is aan vernieuwing toe. Deze werken zullen in de komende tijd aangepakt moeten worden maar daar is het bepalen van de vraagprijs ook rekening mee gehouden! Het interieur is netjes en uitstekend bewoonbaar, de huidige eigenaar heeft in de woonkamer enkele grote muziekinstrumenten staan, daardoor staat het een beetje vol maar de woonkamer met moderne open keuken is ruim, de gang met entree ook en datzelfde geldt voor badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en toilet en de slaapkamer. In het dak zijn twee dakramen opgenomen waardoor het interieur mooi licht is, de dakbedekking is begin 2024 vernieuwd en is lekvrij. De woonark wordt centraal verwarmd dmv. een HR CV-combiketel, de gehele CV-aanleg dateert van 2020.

De locatie ligt midden in een rustig deel van de Jordaan tussen de Palmgracht en de Palmstraat, op de ligplaats zijn zelfstandige aansluitingen op water, elektra, aardgas, riool, telefoon en kabel aanwezig.

De ligplaatsvergunning wordt voor onbepaalde tijd afgegeven en is overdraagbaar, het liggeld bedraagt ca.            € 650,-- per jaar. Er is geen  overdrachtsbelasting verschuldigd en oplevering op korte termijn is mogelijk.

Specificaties Leuk woonarkje met ligplaats in de Jordaan aan de Lijnbaansgracht 21, woonoppervlak 46,5 m2, op betonnen casco. :

Casco: Beton Afmeting: 12.60 x 4.00 m Aantal kamers: 2 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 46,5 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 6WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars