Woonschip

Woonschip in Krommenie €449.000 v.o.n.

Op een mooie ligplaats in de Nauernasche Vaart, aan de Noordervaartdijk 24E te Krommenie, ligt het robuuste woonschip *BOEMERANG* te koop!

De *BOEMERANG* is een voormalig vissersschip dat werd gebouwd in 1900 en dat enkele jaren geleden is omgebouwd tot woonschip. De afmetingen zijn 22.53 x 4.62 m, het schip biedt ca. 60 m2 woonruimte, het is pas kortgeleden gereed gekomen voor bewoning en door omstandigheden moeten de eigenaren hun droom al opgeven en het schip verkopen. De isolatie voldoet aan de hedendaagse normen en de intimmering is strak en netjes. Interieur is er in het voorschip een  slaapkamer met veel kastruimte en een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. De woonkamer is mooi licht door de grote ramen en het hydraulisch bedienbare dakluik. De open woonkeuken heeft een iets verhoogde vloer, de moderne L-keuken is splinternieuw, heeft een 4-pits inductie kooktoestel,  combi-oven, losse koel-vriescombinatie, wasmachineopstelling (op de plek van de wasmachine kan ook een vaatwasser worden geplaatst, de wasmachine kan ook in de schuur worden opgesteld), via een trapje kom je in de stuurhut waarin de entree en een vaste bank met tafel. Op de vloeren ligt grijs kurk-laminaat. Het schip wordt verwarmd dmv. een diesel-CV, op de ligplaats is aardgasaansluiting wel mogelijk. Ook is het schip voorzien van airconditioning.

Het achterdek heeft stalen banken waarin berging, aan weerszijden langs het stuurhuis kun je via trapjes het grote bovendek bereiken dat is voorzien van veilige relingen. Het hydraulische dakraam is beloopbaar. Ruim voordek met dakluik dat ook als vluchtluik dient vanuit de slaapkamer. Met de buitenverlichting kun je een fijne sfeer creëren.

Aan de wal is een steiger van ca. 25 x 3 meter waar op een nieuw schuurtje van 2.50 x 2.65 meter. De tuin is een grasstrook van ca. 30 x 3 meter die is voorzien van een hekwerk.  Er zijn twee eigen P-plaatsen. De Noordervaartdijk is een doodlopende, smalle weg die veel wordt gebruikt door wandelaars en fietsers.

Het centrum van Krommenie is zowel per auto als per fiets in enkele minuten te bereiken, hier vind je alle winkels en voorzieningen. Het fietspad sluit aan op diverse fietsroutes. Over het water is naar het noorden een open verbinding met het Noord-Hollandskanaal en het Alkmaardermeer, de andere kant op kom je via Nauerna op het Noordzeekanaal.

Over het woonschip BOEMERANG valt nog veel meer te vertellen, zeker voor wie zich aangetrokken voelt tot een woonschip dat bol staat van de nautische aspecten en een uitgebreide geschiedenis heeft van bijna 125 jaar en ondanks die geschiedenis en leeftijd thans mee kan met de modernste eisen, die moet beslist komen kijken!

Fijn wonen op een rustige locatie, midden in de Zaanstreek!

Specificaties Op een mooie ligplaats in de Nauernasche Vaart, aan de Noordervaartdijk 24E te Krommenie, ligt het robuuste woonschip *BOEMERANG* te koop! :

Casco: Staal Afmeting: 22.53 x 4.62 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 60 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars