Woonboot

Woonboot in Amsterdam €539.000 v.o.n.

Op één  van de bekendste kruispunten in de grachtengordel, de kruising Prinsengracht-Brouwersgracht, ligt aan de Brouwersgracht 95 G het woonschip *JANTJE* te koop

De *JANTJE is een Amsterdamse dekschuit van 17.62 x 4.27 m met een houskelet opbouw, velen herkennen het opvallend blauwe woonschip wel, het is recentelijk flink opgeknapt en biedt een uitstekend bewoonbaar ‘drijvend appartement’ van 50 m2.

De entree vanaf het voordek brengt je via een trapje in de boot, direct valt het mooi lichte interieur op met een ruime living met open keuken waarin een U-vormig keukenblok met eetbar waaraan ook gewerkt kan worden. Verder is de keuken voorzien van 4-pits kooktoestel, ingebouwde koelkast, vaatwasser, er is een separaat toilet.

Via een gang zijn de badkamer met douche, wastafelmeubel op opstelling wasmachine en droger bereikbaar. Er is een kleine slaapkamer die natuurlijk ook als inloopkast kan worden gebruikt en een grote slaapkamer met vaste kasten.

Door de hele woning liggen fraaie houten vloeren. Plafonds, wanden en vloer zijn geisoleerd en de woonboot wordt centraal verwarmd dmv. een HR combi-CV. Op twee kleine ramen na zijn alle ramen voorzien van iso-glas.

Het woonschip is in mei 2023 voor onderhoud naar een werf geweest, het schip voldoet aan de eisen van EOC-verzekeringen.

De buurt behoeft niet veel uitleg; de Haarlemmerstraat en -dijk zijn om de hoek, de Noordermarkt en de Westermarkt om de andere hoek. De keur aan cafeetjes en restaurants is enorm! Dit is het bruisende hart van Amsterdam op de grens van de Jordaan en een unieke kans om in dit gebied te wonen!

Het jaarlijks liggeld bedraagt € 938,--

Specificaties Op één van de bekendste kruispunten in de grachtengordel, de kruising Prinsengracht-Brouwersgracht, ligt aan de Brouwersgracht 95 G het woonschip *JANTJE* te koop :

Casco: Staal Afmeting: 17,62 x 4,27 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 50 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 71WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars