Woonschip

Woonschip in Amsterdam €685.000 v.o.n.

Op een van de mooiste kruispunten van onze grachtengordel, (Korte) Prinsengracht/Brouwersgracht, ligt op een zonnige locatie het fraai verbouwde woonschip *METHUSELAH*

Deze Hasselter Aak heeft de afmetingen 22,00 x 4,20 m, is geheel voorzien van een stalen opbouw en is enkele jaren  geleden professioneel, nieuw ingetimmerd. Het interieur is dan ook strak, modern en vooral heel licht door de vele ramen en dakramen. De L-keuken is voorzien van een dik granieten blad en van alle gemakken voorzien. Er zijn veel vaste kasten onder de gangboorden en het interieur is recent geschilderd.  De vloer is het zitgedeelte is hoger dan in de rest van het schip, de vloeren zijn van hardhout. In het voorschip is de master bedroom vv. tweepersoonsbed en vaste kasten. De ruime badkamer is vv. Een ligbad, een separate douchecabine, toilet en wastafel. De kleine slaapkamer heeft een tweepersoons bed en een bureautje, de ruime woonkeuken heeft een vaste eetbar met krukken.  Door het gehele schip is ingebouwde airconditioning en centrale verwarming aanwezig. Het netto woonoppervlak meet ruim 51 m2.

Op dak is een heerlijk dakterras vanwaar genoten kan worden van de fraaiste gevels van Amsterdam en het dynamische waterleven met bootjes en zo. Het schip is in 2020 voor het laatst voor groot onderhoud naar een werf geweest, het voldoet aan de eisen van EOC-verzekeraar.

Het schip is eventueel per direct beschikbaar, er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd.

Specificaties Op een van de mooiste kruispunten van onze grachtengordel, (Korte) Prinsengracht/Brouwersgracht, ligt op een zonnige locatie het fraai verbouwde woonschip *METHUSELAH* :

Casco: Staal Afmeting: 22.00 x 4.20 m Aantal kamers: 3 Makelaar: Capaan Falkeisen Woonoppervlakte: 51 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 63WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars