VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Woonschip

Woonschip in Amsterdam

De Schellingwouderdijk blijft tot de verbeelding spreken. Onderdeel van de Waterlandse Zeedijk en vernoemd naar het dorp Schellingwoude (nu onderdeel van stadsdeel Noord) dat zich in lintbebouwing met fraaie huizen langs de dijk uitstrekt. De omgeving is landelijk, groen, water en uitzicht! Dat is wat dit gebied zo populair maakt. Loop eens over de dijk met de wind in de haren terwijl de Hollandse wolkenluchten voorbij drijven en proef het vrije gevoel dat zo kenmerkend is voor deze plek. Hier, aan de dijk, met uitzicht over het Binnen-IJ, ligt het fraaie woonschip NOOIT GEDACHT, klaar om een nieuwe eigenaar te ontvangen.
Het woonschip is zeer goed onderhouden en prachtig ingetimmerd. Opvallend is de fraaie trap met ingebouwde kasten en de strakke designkeuken. Naast de lichte woonkamer biedt de zeer ruime stuurhut ook nog plaats voor een gezellige zit en eettafel. Onder de stuurhut bevindt zich een ruime berging. In het achterschip bevindt zich een zeer ruime slaapkamer met veel vaste kasten en vast tweepersoonsbed. Een tweede slaapkamer bevindt zich in het voorschip. De badkamer is mooi en strak betegeld evenals het separate toilet.
De ramen zijn voorzien van isolatieglas (op de patrijspoorten na) en er zijn 9 zonnepanelen aanwezig (2023). Op het dek is voldoende ruimte om te relaxen en te genieten van het uitzicht over het water terwijl het gevoel u bekruipt….dit had ik NOOIT GEDACHT, wonen op deze fantastische plek……..
En we hebben nog meer goed nieuws….in 2022 is woonschip NOOIT GEDACHT op de werf geweest voor een keuring en weer pico bello te water gelaten.
Een zorgeloos en compleet plaatje op een heerlijke vrije locatie!
Wij verwelkomen u graag, hier op de dijk dus maak snel een afspraak.

Specificaties Prachtig woonschip in Amsterdam-Noord met wijds uitzicht :

Casco: IJzer Afmeting: ± 25,19 x 4,28 meter m Aantal kamers: 3 Makelaar: Hans Kok Woonbotenmakelaar Woonoppervlakte: 66 m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD MET LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 55WATERWOON NIEUWS


 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

 • De geWoonboot

  "Gezonder werken, wonen en leven, met de geWoonboot laten we zien hoe dat kan en...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars