VAREND WOONSCHIP

Zonder Ligplaats €174.500 k.k.

Sagar Mini Luxe Motor replica 14.94

Deze prachtige Sagar Dutch style replica Luxe Motor uit 2008 is in handen van de eerste eigenaren en verkeert nog steeds in uitstekende staat van onderhoud. Het zware, robuuste ontwerp van deze Luxe Motor maakt dat het een verademing is om met haar te varen.

Haar afmetingen zijn ca. 14.94 x 3.81 x 0.80 m. Ze is onder andere voorzien van een 90 pk / 66 kW Beta (Kubota) diesel motor, CV op diesel & kachel op diesel, elektrische boegschroef, ca. 1350 liter drinkwater in 3 tanks, 1x ca. 900 liter & 1x ca. 340 liter dieseltanks, 1x ca. 450 liter vuilwatertank. Bovendien is dit schip zelfvoorzienend, met een fluistergenerator, 3 zonnepanelen en een omvormer.

Een opvallend kenmerk van dit schip is de klapbare stuurhut, die een zeer lage doorvaarthoogte van 2,10 m mogelijk maakt.

Het interieur van dit schip is indrukwekkend met een prachtig eikenhouten interieur dat nog steeds in uitstekende conditie verkeert. Het schip is geïsoleerd met geschuimde isolatie. De twee hutten zijn voorzien van en-suite badkamers, waardoor comfort en privacy wordt geboden aan de eigenaren en gasten. De ruime keuken is uitgerust met onder andere een oven en een grill. In de stuurhut is het mogelijk om met 7 personen rondom de tafels te zitten. De stahoogte is in de stuurhut (ca.) 1,94 m, in het kombuis / keuken (ca.) 2,00 m, in de salon (ca.) 1,98 m, in de eigenaarshut (ca.) 2,03 m, in de badkamer / toilet voor (ca.) 2,01 m, in de achterroef (ca.) 1,86 m en in de badkamer / toilet achter (ca.) 1,83 m.

Kortom, deze Sagar Dutch style replica Luxe Motor is een uniek en prachtig onderhouden motorjacht of varend woonschip dat alles biedt wat nodig is voor een comfortabele en avontuurlijke reis op het water of om aan boord te wonen.

Specificaties Sagar Mini Luxe Motor replica 14.94 :

Casco: Staal Afmeting: 14.94 x 3.81 x 0.80 m Aantal kamers: Makelaar: Doeve Makelaars Woonoppervlakte: m2

DELEN MET

OVERIG AANBOD ZONDER LIGPLAATS IN DEZE PRIJSKLASSE Aantal objecten 4WATERWOON NIEUWS


 • Mogelijkheden voor financieren woonboot snel duidelijk met gratis hypotheekgesprek

  Creatieve en alternatieve woonvormen krijgen steeds meer aandacht. En wonen op het water is een...

  LEES MEER

 • Drijvend wonen op water en land

  Nieuwe vergezichten. Drijvend wonen slaat niet alleen aan op het water maar kan ook op...

  LEES MEER

 • Schoonschip, de meest duurzame drijvende wijk

  Schoonschip is een drijvende woonwijk in het Johan van Hasseltkanaal, een zijkanaal van het IJ...

  LEES MEER

 • Verkoop waterkavels in Amsterdam

  Rondom het Sluishuis project, met o.a. mooie woningen, exclusieve appartementen en riante terrassen in Amsterdam,...

  LEES MEER

Onze gecertificeerde WaterWonen makelaars